Berki Krisztián vallott: ilyen mellek tetszenek neki!

Rég volt a kezében természetes cici

2015/04/13

Intim titkokat árult el Berki Krisztián! A macsó bevallotta, milyen keblek tetszenek neki, sőt még az is kiderült, mire vágyik igazán! Ugyanis jó ideje csak műmellekkel találta szemben magát…

A férfiak többségét el lehet kápráztatni a nagy keblekkel, ám ez alól kivétel Berki Krisztián. A Fem3Café műsorvezetője a plasztikáról szóló rész kapcsán élő adásban vallott arról, milyet szeret.

Mindenki azt gondolja rólam, hogy én szeretem a nagy melleket, de nem! Mindig azt mondom, hogy pici mell, és nagyon jó popsi, de úgy is mondhatom, hogy sportos cici” – jelentette ki Krisztián, akinek műsorvezetőtársa, Erdélyi Mónika meglepődött a hallottakon, hiszen azt gondolta: a macsó a nagy mellekért rajong.

Krisztián ma igazán közlékeny volt, és további részleteket osztott meg hálószoba titkaiból. Kiderült, mi is hiányzik neki igazán!

Nekem most már jó pár éve nem sikerült természetes melleket fognom” – vallotta be Krisztián, aki persze most is hozta a formáját, és határozottan kijelentette: ha ő már egyszer látta volna, miként helyeznek be egy implantátumot, utána már profi módon tudna operálni.. 

Hozzászólások