Berki kulisszatitkokat árult el az Éden Hotelről

Információk első kézből

2015/02/02

Nemcsak Magyarországra, hanem a televízió képernyőjére is visszatért a berki. Az Éden Hotel február 23-án indul a TV2-n, de Krisztián már el is árult egy-két kulisszatitkot a műsorral kapcsolatban.

A Mokka műsorvezetői kíváncsiak voltak, hogy a berki hogyan bírt ki 80 napot a családja nélkül. Krisztián elárulta, beállította a fejét, hogy ne legyenek érzései és honvágya ez idő alatt. Az esti fürdetéseken mindig jelen volt virtuálisan, ugyanis saját magát erre az időszakra tablet apukának titulálta.

Kiderült, hogy a hamarosan induló stratégiai realityben barátságok, érdek barátságok, szerelmek és természetesen egyéjszakás kalandok is szövődtek. A lényeg az volt, hogy párban játsszanak, mert csak így nyerhettek. Meg kellett bízniuk egymásban, hogy együtt tudjanak működni, de ugyanakkora rengeteget kellett taktikázniuk. Sokszor a berki is csak kapkodta a fejét, hogy mi mindenre voltak képesek a játékosok a győzelemért. Egyelőre csak annyit árulta el, történtek furcsa dolgok abban a luxusvillában, ahova be voltak zárva a játék ideje alatt. A játékosok bevallották neki, az elején tartottak tőle.

A FEM3 Café és most már az Éden Hotel műsorvezetője leküzdte a nehézségeket, és a forgatások végén ő is megkaphatta a megérdemelt jutalmát – hónapok után családja várta a reptéren.

Hozzászólások