Berki lenne a siker kulcsa?

Berki mindenben az élen akar járni

2016/11/04

Úgy tűnik Berki Krisztián nem éri be azzal, hogy a Forbes toplistásai között emlegetik, még magasabbra akar törni karrierjét illetően. Nála van a siker kulcsa?

Köztudott, hogy a berki mindenben szeret az élen járni. Nemrég világossá vált, hogy Berki olyannyira a csúcson van, hogy a Forbes beválogatta a legbefolyásosabb közösségimédia-arcai közé. Ennek köszönhetően egy lapon említik többek között a gyönyörű modellel Palvin Barbival és Sebestyén Balázzsal a rádiózás nagymesterével. De mi a siker kulcsa? Önmagában a berki, mint jelenség vagy van valami titka? 

Tegnap délután újabb sikerét osztotta meg a celeb, melyben közölte a nagyvilággal, hogy a bombasztikus siker titkának ő az egyik fő alkotóeleme. Nos, lehet van benne valami ugyanis a 4 legnézettebb videóból 3 az ő nevéhez fűzödik. Még mindig azt kell, hogy mondjuk ameddig van kereslet, addig kínálat is. Talán Berki a jövő menedzsere és marketingszakembere, hiszen mostmár azt is megtudtuk, hogy valóban dolgozik és nem csak szórakozgatva tejet hord a fején az Ezek megőrültekben. 

 

 

Hozzászólások