Berki Mazsi nem tudja elképzelni mikor lesz vége a születésnapjának

Mazsinak egy hónapig tart a születésnapja

2018/08/09

Berki Mazsi születésnapja tegnap reggel kezdődött, az ajándékok sora azonban még nem ért véget, hiszen 2 napja folyamatosan úton vannak szerelmével!

Berki Krisztián és párja Mazsi sok helyen enged bepillantást az életükbe, azonban egyet nem tudunk. Mazsi vajon Katona Renáta vagy Berki Renáta? Ez a kérdés foglalkoztatja a rajongókat, mióta Mazsi megváltoztatta a nevét Facebookon és Instagramon is törökországi nyaralásuk alatt.

Kedden egy hosszabb interjút olvashattatok, melyet a szülinapos hölggyel készítettünk. A beszélgetés során sok mindent megtudtunk róla, többek között azt is, hogy csak Krisztián társaságára vágyik a születésnapján. Nos, Mazsi kérése teljesült, hiszen tegnap ünnepelte 27. születésnapját és az egész napot szerelmével töltötte. Azonban ez nem minden. Berki szokásos módon túltett mindenkin és fenomenális meglepetésekkel készült. Úgy döntött, hogy egy teljes hónapig ünneplik kedvese szülinapját.

happy_birthday_billboard_v3 (2)

Az első ajándék egy hatalmas csokor vörösrózsa volt, melyet Natival megható pillanatok közepette adtak át Mazsinak. Nem sokkal ezután megjelent egy fotó, melyen egy nyaraláson készült közös képük egy óriásplakáton szerepel! Katona (vagy Berki) Renáta nagyon elérzékenyült a meglepetés láttán. Ha ez még nem lenne elég a celeb és barátja, aki egyben a társa is egy újabb óriásplakáttal készült Mazsinak. Ezen már közösen köszöntik őt. A plakát által Berki párjának szuperkülönlegessé vált a szülinapja, hiszen egy hónapos ünneplés vár rá, ugyanis ezek a plakátok általában a kihelyezést követő 1 hónapban láthatóak! Elképesztő érzés lehet, hogy innentől 30 napon keresztül minden reggel és este hatalmas felbontásban tekintheti meg a számára legfontosabb embereket. Ezzel Krisztián nem csupán Mazsinak fejezte ki a szerelmét, hanem azt is bizonyított, hogy az világnak sem félnek megmutatni mennyire szeretik egymást! 

happy_birthday_billboard_2_v2 (1)

 

Mindennek a tetejében Berki még romantikázni is elvitte Mazsit a siófoki Hotel Azúr Deluxba, mely köztudottan egy nagyon különleges szálloda. Ki gondolta volna, hogy Magyarország legmegosztóbb celebje ennyire romantikus ha megtalálja az Igazit?

38824978_2147313132153357_6884024090844200960_n

Hozzászólások