Berki megkérte Pamela kezét – exkluzív fotók

A magyar média legmegosztóbb személyisége házasságra adja a fejét

2016/10/13

Berki Krisztián megkérte kedvese, Hódi Pamela kezét! A nagy pillanatnál az RC News fotósa is ott volt, exkluzív képeinket lentebb találhatjátok!

Berki Krisztián, a magyar celebvilág fenegyereke olyan komoly lépésre szánta el magát, amit sokan nem néztek volna ki belőle. A hétvégén ugyanis megkérte párja, Hódi Pamela kezét – aki természetesen igent mondott! A milliomosmentor természetesen megadta a módját, a nagy pillanatra a nyíradonyi Borostyán Med Hotelben került sor, gyönyörű környezetben.

A nyíradonyi Borostyán Med Hotel
A nyíradonyi Borostyán Med Hotel

Az este eredetileg meglepetés születésnapi mulatságnak indult a szűk rokonság és néhány barát jelenlétében. Pamela ugyanis október 9-én ünnepelte 28. születésnapját. Az ajándékok közé tartozott az is, hogy Nyári Károly Lyra-díjas zongorista és énekes is tiszteletét tette az estén, és elénekelt néhány dalt Pamela kedvencei közül. Végül a legnagyobb meglepetés ideje is bekövetkezett, mikor a berki letérdelt, és feltette a nagy kérdést, amire Pamela természetesen igennel felelt. 

20161012_111
A boldog jegyespár és Nyári Károly

A lánykérést végül a szülinapi ajándékok átadása, rengeteg gratuláció és hajnalig tartó mulatozás követte. A friss jegyesek -főleg Pamela- felszabadult táncolással és énekléssel ünnepelte a boldog pillanatokat.

Gratulálunk Pamelának és Krisztiánnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!

Hozzászólások