Berki menekül a NAV elől?

Ismét minden figyelem a berkié

2016/08/04

Megfejtettük, amit mások csak találgatnak! Berki 255-el száguldott az autópályán. Újabb nagyzolás, vagy üldözi a NAV?

A száguldozós cikk előtt arról olvashattunk, hogy a NAV szégyenlistáján szerepel a berki, pedig 2006 óta nem is Magyar állampolgár. Nos, joggal lehet feltételezni, hogy a NAV illetékesei szabálytisztelők, Berki pedig megduplázta a megengedett sebességet. 

Mi több, a kilóméteróra esetleges tévedését is belekalkulálva, inkább 5 km/h-val lassabban halad, de biztosan tart előre, vissza nem nézve, csak az útra koncentrálva. Mögötte (mindig, minden szabályt betartva) tömött sorban haladnak az irigy fröcsögők és az állítólagos üldözők. A sajtó egyes képviselői kibérelték a leállósávot -valami csak csöppen alapon. Berki ennek csak örülhet, a belső sáv fenntartott közeg, ahol biciklisták nincsenek. 

Néhányan azért időnként megzavarják köreit. Jönnek szintén túlteljesíteni vágyó lézerblokkolós politikusok, nehezen tengődő focisták, külföldi rendszámos rokikártyások, de szigorúan 255 alatt mindenki. Előttük csak a titkaikat hordozó könyvelőik száguldoznak. Nehéz sorsú barátaink csak infó szerzés miatt próbálják utolérni őket. 

Hosszú ez a sztráda. Mindenki üldöz valakit valamiért, és már senki sem tudja, ki van elöl. Ha rá akarunk jönni, talán jó megoldás követni a berkit. Sok nála rosszabb nyomja ám a gázt. Azon viszont érdemes elmerengeni, ha annyi vaj van a fején, mint amennyit rá képzelnek, vajon kiállna-e a napra? 

Magunkba nézve, ki nem tartozott még soha, és ki ne próbálna ki egy luxusautót? 

 

😱 #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett videó,

 

Hozzászólások