Berki miatt tört ki verekedés a Green Day koncerten!

Féltékenységből tört ki a botrány

2017/06/29

Alig két hete a Green Day budapesti koncertjén majdnem hatalmas verekedésre került sor. A konfliktust kezdeményező két civil azonban rossz emberekkel kezdett! 

Lobó Szalóky Lázár a Dirty Slippers frontembere legjobb barátjával Turák László autóversenyzővel látogatott el a Green Day budapesti koncertjére. Sajnos nem sokáig tudták felhőtlenül élvezni a rendezvényt, ugyanis két civil férfi beléjük kötött. 

Lázár és Laci kifejezetten azért vásárolta a drágább jegyet a tribünre, hogy még véletlen se keveredhessenek konfliktusba, mert az énekes korábbi tapasztalatai szerint a lenti dühöngő életveszélyes. A srácok mellett 3 fiatal hölgy ült, akik felismerték Lázárt az Édes életből, hiszen rengetegszer látható együtt Berki Krisztiánnal. A Dirty Slippers frontemberének ez természetesen imponált, ezért beszélgetésbe elegyedtek a lányokkal. Ekkor a fölöttük ülő két srác vélhetően féltékenységből és az alkohol mámorának köszönhetően belekötött Lázárba és Laciba. 

Lázár és Laci
Lázár és Laci

Eleinte a két fiú elkezdte sörrel locsolni a hírességeket, ekkor pedig elindult az adok-kapok. Ekkor a két barát figyelmeztette az ittas srácokat, hogy jobb lenne ha inkább a koncerttel foglalkoznának és nem várnák meg míg tettlegességig fajul a dolog, hiszen mindketten kiválóan karatéznak és ráadásul józanok is velük ellentétben. 

“A figyelmeztetés ellenére tovább locsolták ránk a sört és nem álltak le. Laci a visszafogottabb, így addig jártak jól míg ő ment oda hozzájuk, hogy mostmár elég lesz! Nekik ez sem volt elég, folytatták a megjegyzéseiket, mondták, hogy menjünk a büféhez és intézzük el ott a dolgokat. Ekkor meguntuk a folyamatos buzizást, Laci meglökte az ittasabb srácot, aki neki esett a korlátnak. Szerencse, hogy nem fordult át rajta. Én rálöktem a másikra, lefordult a székről, majd mikor feltápászkodott elkaptam a nyakát és a karját. Az erőteljesebb fellépés elég volt ahhoz, hogy elhagyják a tribünt. A srácok indítéka csupán annyi volt, hogy a csajok rájuk figyeljenek, ne ránk. A józanabbik férfi még visszajött, hogy beszélni akarnak velünk, és ha már nem lesz bunyó igyunk egy whiskyt. A koncert után a büfében még kiabáltak nekünk, hogy igyunk már együtt, de elhagytuk a helyszínt. Örülök, hogy nem lett nagyobb botrány” – nyilatkozta Lobó Szalóky Lázár. 

thumbnail_Lazar2017-CSAB9061-Edit

(forrás: radiox.co.uk)

Hozzászólások