Berki Natasa Zselyke mindennapjai

A legcukibb sztárcsemete fotói

2014/07/08

Hódi Pamela és Berki Krisztián közös gyermeke 2013 év végén született. A büszke szülők a kis tünemény minden fontos pillanatát megörökítik és meg is osztják rajongóikkal közösségi oldalaikon. Berki Natasa Zselyke már most igazi sztár, és az is biztos, hogy jelen pillanatban ő a legcukibb celeb baba hazánkban.

Úgy tűnik, Berki Krisztián amikor csak teheti, viszi magával a kis Natit. Ezt a fotót vasárnap posztolta  Facebook-oldalára a büszke apuka, az alábbi szöveggel: „Berki Natasa Zselyke mindenkit tájékoztatott, hogy a superior 14 standon termékkóstoltatás van, majd közölte programajánlóját (gyerünk mindenki a gyermek medencébe)”

nati12
Berki Natasa Zselyke konferál

Ha már medence, akkor ezt a képet sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Hódi Pamela Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amin éppen Berki Natasa Zselykével pancsol a vízben.

nati3
Nati és Pamela élvezi a pancsolást

Natasának azonban van egy „testvére” is, Chloé személyében, akivel látszólag nagyon jó a kapcsolata. A kutyus szívesen pózol a képeken kishúga mellett – az is lehet, hogy ő tölti be a védelmező szerepét, amikor a szülők nem figyelnek?!

nati7

„Nati nagy melóban, Apa pihenőben” – Pamela megörökítette ezt a pillanatot is, hogy Krisztián se maradjon le gyermekük egyetlen pillanatáról se.

nati13
Berki Krisztián és Natasa Zselyke

A gyerkőc életének fontosabb állomásait össze is szedtük képekben. Ezek közé tartoznak első lépései, vagy éppen a tejfogak megjelenése. Ultra cuki és gyönyörű Natasa Zselyke! Tessék gyönyörködni!

képek forrása: Hódi Pamela instagram és facebook oldala, Berki Krisztián facebook oldala

Hozzászólások