Berki összebalhézott Pintér Tiborral

Berki szokása szerint nem rejtette véka alá a véleményét

2017/02/17

Berki összebalhézott Pintér Tiborral, hogy miért nem éles fegyverekkel harcolnak a színpadon. Berkinek ez előnyére vált, mert Pintér hátbadöfte egy karddal.

Pintér Tibor eleinte valószínűleg remek ötletnek gondolta Berkit szerepeltetni a Trójában, mára viszont már lehet megbánta, hogy szerződtette a macsót. Berki ugyanis kiverte a balhét, amikor meglátta, hogy csak kellék fegyverekkel harcolnak a darab szereplői. A kiakadás után megfagyott körülöttük a levegő és hangos szóváltásba keveredtek egymással. 

“Krisztián az elején renitens volt, nem számítottam rá, hogy itt is hozza ezt a berkis stílust.Erre nem lehet felkészülni. Az első fél óra Berki Krisz­tiánról és az ő kívánságairól szólt. Kötötte az ebet a karóhoz, hogy kamufegyverekkel nem hajlandó játszani, aztán még azt is kikövetelte, hogy az ő kedvéért süssük el az ágyút– panaszolta a színházigazgató. 

“A darab elején egyébként rögtön meghal, mert kivégzi a gyors lábú gyilkológép, Akhilleusz, akit egyébként én alakítok. Krisztiánnak nincs szövege, viszont vannak gesztusai és tekintélyt parancsoló ereje a hatalmas termete miatt. Alkatilag kiváló, nála jobbat nem is tudnék elképzelni erre a feladatra.” – nyilatkozta Pintér Tibor. 

“Régóta próbálok valamiben elvérezni, és mivel semmiben nem sikerül, rájöttem, hogy karaktergyilkosságot kell elkövetnem saját magam ellen. Ha már az élet ezt nem tudja megtenni, akkor játsszuk el. Ezért mentem bele, hogy a színház kedvéért és némi készpénzért elvállalom, hogy elpusztítsanak. Pontos gá­zsiról nem beszélhetek, de fagyipénzért nem jöttem volna el, mivel nekem már ázsióm van. Azt gondolom, hogy aki engem akar szerepeltetni, an­nak jól meg kell fizetnie.” – reflektált a celeb az egész sztorira. 

Hozzászólások