Berki pokoli fájdalmakkal küzd a Paradicsomban

Megsérült az Éden Hotel műsorvezetője

2014/12/16

Costa Rica az egyik legszebb evilági paradicsom, így biztos, hogy a TV2 stábja és a műsor szereplői is jól viselik a rengeteg munkával járó forgatásokat. Berki Krisztián azonban kényszerpihenőre szorul komoly sérülése miatt.

Nem is a berki lenne, ha a feszített tempójú munka mellett ne sűrítené be mindennapjaiba a sportot és a mozgást. Most azonban kénytelen kicsit lassítani és lazítani, ugyanis szervezete jelzett, hogy sokk volt már neki az elmúlt időszak – sajnos kiújult a gerincsérve, ráadásul a kinti orvosok is ráijesztettek.

Veszélybe került a műsor folytatása is, mivel órákon keresztül nem lehettek biztosak abban, hogy be tudják-e majd fejezni az adásokat. De ha csak egy-egy forgatást napoltak volna el, az is hatalmas csúszást eredményezett volna – árulta el a Blikknek az egyik stábtag.

“Amióta Costa Ricában forgatunk, újra elkezdtem tréningezni. Egy helyi bokszedzővel nagyon kemény edzésterv alapján dolgoztunk. Sajnos egy rossz mozdulat következtében meghúztam a már meglévő gerincsérvemet. Pokoli fájdalmat éreztem, percekig feküdtem a földön, és üvöltöttem a fájdalomtól. Ezzel valóra vált az egyik legrosszabb rémálmom! Azóta fájdalomcsillapító injekciókkal „raknak össze” az adásokra. Sportolóként hozzászoktam az edzésekkel járó fájdalomhoz, de ez valami egészen más, ez még engem is nagyon megvisel. Egyelőre le kell mondjak a tréningekről, ülni egyáltalán nem tudok, vagy állok, vagy fekszem, úgy elviselhetőbb valamennyire. Muszáj rendbe jönnöm, mert még azzal is riogattak, hogy ha nem vigyázok, és tovább terhelem magam, le is bénulhatok” – mesélte Berki Krisztián a lapnak.

berkikrisztian13

Eléggé kiszolgáltatott helyzetbe került, hiszen az öltözködésben is segítségre szorul. Emellett pedig jelenleg sérvövet is kell hordania, hogy nehogy nagyobb legyen a baj.

Hozzászólások