Berki szeretné megérteni, miért futott zátonyra kapcsolata

Még a családállítást is kipróbálta Krisztián

2014/09/30

Berki és Pamela szakítottak, de Krisztiánt még foglalkoztatja a dolog, hogy vajon miért alakult így kapcsolatuk. Egy családállító segítségével próbálta megérteni érzéseit.

A FEM3Café műsorvezetője Féderer Ágnes, családállítóval beszélgetett, aki előre felkészítette Berki Krisztiánt, hogy a lelkéből többet is meg kell mutatnia ahhoz, hogy eredményes legyen a „foglalkozás”.

Berki saját bevallása szerint, zátonyra futott kapcsolatuk Pamelával, és jelen pillanatban úgy gondolja, hogy végleg vége van. A szakember azonban úgy véli, ez nem ennyire egyszerű, ezért segíteni szeretne Krisztiánnak, aki nem hibáztatja saját magát, amiért ide jutott a párkapcsolatuk.

Kiderült, hogy a nők férfiakhoz fűződő viszonyát édesapjuk, a férfiak nőkhöz fűződő viszonyát pedig édesanyjuk határozza meg, vagyis az a minta, amit gyerekkorukban ismertek meg. A családállító szerint a berki esetében is a szülői kapcsolat áll a mostani helyzet hátterében. Hogy még mit árult el a szakember Berki Krisztiánról, az a videóból kiderül…

Hozzászólások