Berki vs. Cooky – a nagy összecsapás!

Egymásnak feszülnek a média nagyágyúi

2016/10/17

Berki Krisztián és Cooky egymásnak feszülnek! A népszerű rádiós és a celebvilág macsója ott fognak szúrni, ahol a legjobban fáj a másiknak! Ti várjátok?

Egy asztalhoz ül a média fenegyereke, Berki Krisztián és a rádiózás koronázatlan királya, Cooky. A francia ajkú papagájkommandós, rádiós műsorvezető nem mikrofonállványt, hanem szúrós megjegyzéseket tesz majd, keményen kérdez, nem köntörfalaz. Ott csíp bele a médiasztár Berkibe, ahol nem is számít rá. A műsorvezető, médiaceleb Berki pedig osztja majd az észt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.

berki_cooky_small

Cooky arra vállalkozik, hogy leszedje a minden helyzetben magabiztos Berkiről a celebmázt, amit a bulvármédia címlaphírei rá kentek. Összezárva, ketten beszélgetnek a „dobozban”. Nem játsszák meg magukat. Csak ők maguk lesznek és a gondolataik. No meg a feszültség. Ez az összezárt idő elég ahhoz, hogy ne csak a felszínt karcolgassák, hanem egy komoly mélylélektani búvárkodásba merüljenek alá. Szélsőséges érzelmi megnyilvánulásokkal.

Majd a hallgatók eldöntik, hogy melyik berki kerekedik felül: az intuitív, érzéki macsó pasi, vagy a racionális, menedzserszemléletű vezető.

Hozzászólások