Berkiéknél legalább annyira fontos a kutya egészsége, mint a sajátjuk

Ezzel a termékkel készült Berki Jack a versenyére

2018/05/31

Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi szerint kutyusuk egészsége legalább annyira fontos, mint a sajátjuk. Tesznek is a kis francia bulldog egészségéért!

Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi kutyusa Berki Jack mostmár nem csupán híres, hanem díjnyertes kutya is! Könnyedén nyerte el az 1. helyezést élete első megmérettetésén tökéletes kiállásának köszönhetően. Mint az alábbi videóból kiderül, Jack szuper kényeztetésben részesül, ugyanis a versenyre a Quebeck Q-CONUT bio extra szűz, 100%-ban természetes, hidegen sajtolt kókuszolajjal készült! 

KATTINTS IDE, HOGY A VIDEÓ ELÉRHETŐVÉ VÁLJON

Az olajnak köszönhetően a kutyusok szőre nagyon szép fényes lesz, illetve segítségt nyújt a bőrproblémákkal szemben is. Mindemellett ekcéma és más betegségek, valamint kisebb vágások, sérülések esetében felgyorsítja a gyógyulást, lokálisan alkalmazva megelőzi a sebek elfertőződését. A hab a tortán, hogy nemcsak egészséges, de nagyon finom is, így duplán jót teszel a kutyusodnak.

FullSizeRender

Tegyél te is a kutyád hosszú életéért, szerezd be gyorsan a bio, extra szűz, hidegen sajtolt Q-CONUT kókuszolajat IDE KATTINTVA!

Hozzászólások