”Berkivel jó együtt dolgozni, minden feladatot elvégez”

Így szerepelt Berki a 49. Kékszalagon

2017/07/07

A 49. Kékszalagon Berki Krisztián is indult, ezért kíváncsiak voltunk, hogy milyen volt együtt dolgozni a celebbel. Meg is kérdeztük a csapat vezetőjét!

Tegnap rendezték meg a 49. Kékszalagot, melyen Berki Krisztián is versenyzett a az Euroraptor-Spirit of Pleasure hajón egy csapattal. A versenyen 526 iduló volt idén, a Spirit of Pleasure pedig a 2. helyen végzett. 17-18 órán keresztül szelték a vizet, változó szakaszok voltak. Akadt olyan időszak mikor teljesen szélcsend volt. Hajnali 2 óra 50-kor értek célba. A fent említettek remek eredményneknek számítanak, ugyanis a helyezést tekintve céljuk az volt, hogy az első húszba bekerüljenek. Emellett vannak olyan vitorlázók, akik még csak most fognak végezni a versennyen. És hogy milyen volt Berkivel dolgozni? Balog Róbert a csapat vezetője elárulta nekünk! 

“Krisztián nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat, tetszett neki a verseny. Mindenben segített, jó vele együtt dolgozni, minden feladatot elvégzett. A legtöbb dolgot elsajátította hamar, már a szakszavakat is ismeri, használja. Nagyon jó társaság volt, sokat beszélgettünk. A verseny során az éjszaka csodálatos volt, nem voltak felhők az égen, a hold ragyogott és ezáltal szép fényjáték keletkezett. Jövőre egy katamaránnal vágunk neki a megmérettetésnek, mert Krisztián már most osztogatja a parancsokat. Csak így hajlandó részt venni a jubileumi Kékszalagon, hiszen imádja a sebességet. 

Hozzászólások