Betörők lopták el Schumacher orvosi leleteit

Milliókat ér,és érdekel az információ

2015/03/05

Betörtek a Michael Schumacher egyik kezelőorvosának irodájába, és elvitték azt a laptopot, amelyen az egykori Forma-1-es versenyző állapotára vonatkozó adatok és orvosi leletek találhatók. Ha nyilvánosságra hozzák, abból komoly jogi bonyodalmak lesznek.

A hétvégén betörtek Dr. Johannes Peil ortopéd doktor irodájába, aki Michael Schumacher egyik kezelőorvosa. A tettesek pénzt is elvittek, de ez semmi ahhoz képest, amit még eltulajdonítottak. Ugyanis lába kélt az orvos laptopjának is.

Ezen pedig fontos adatok voltak a páciensek állapotáról, így a hétszeres Forma-1-es világbajnokról is, ez az információ pedig biztos milliókat érdekelne. Így természetesen megvan az esélye annak, hogy nyilvánosságra is hozzák.

schumilelet2

Schumacher 2013 szilveszteri balesete után már jutottak be álruhás újságírók az orvosi szobába Grenoble-ban, és el is lopták a leleteket, de ha a mostani információkat nyilvánosságra hozzák, akkor az is kiderülhet, az egykori versenyző hol tart a felépülésben.

Ez azonban nem lesz ilyen könnyű, mert Sabine Kehm, a pilóta menedzsere korábban már jelezte, hogy ha valaki nyilvánosságra hoz bármit, annak jogi következményei lesznek, tehát az, aki erre vállalkozik, komoly rizikót vállal.

Hozzászólások