Betörtek egy házba, megerőszakolták őket

A két férfit öt napon át tartotta fogva Amerika legismertebb szexuális ragadozója

2016/10/07

Két igazán peches rablótól hangos az internet. Az urak ugyanis betörtek egy házba – és áldozatul estek Amerika egyik leghíresebb erőszaktevőjének, a Farkasembernek.

Ha van sztori, amivel le lehet beszélni a lelkes kezdőket a betörésekről, az az alábbi. Garfield Morgan és Kim Gorton ugyanis olyasmit élt át, amihez hasonlót ugyan a Ponyvaregényben láttunk, de nem hittük volna, hogy a valóságban is megeshet. Mondjuk úgy, hogy a lehető legrosszabb hely volt, ahova betörtek. 

A ház ugyanis Harry Harringtoné volt, aki Amerika egyik leghíresebb, saját neméhez vonzódó szexuális ragadozója. A Farkasembernek becézett férfi 2 méternél is magasabb, közel 140 kiló, rendkívül agresszív és többször ült már nemi erőszak miatt a börtönben. Kijelenthetjük tehát, hogy nem az a fajta ember, akit célszerű felidegesíteni, márpedig betörőink pontosan ezt tették. A következmények egyszerre hihetetlenek és megrázóak. Harrington könnyen legyűrte a két rablót, majd megkötözte, és öt napig fogva tartotta őket. Ez alatt az idő alatt többször is megerőszakolta a két férfit. 

via Thugify

Ahogy az a fenti fotókon is jól látszik, Morgant és Gortont feldolgozhatatlan traumaként élte meg a fogságot. Amit átéltek, az megbocsájthatatlan, bár több online kommentelő is úgy gondolja, hogy több száz betörés után kifejezetten megérdemelték a szodómiát. Mi azért úgy vagyunk vele, hogy a sitt természetesen kijárt nekik, de azért öt napon keresztül egy hegyomlásnyi pederaszta áldozatának lenni… Ez olyan sors, amit senkinek sem kívánunk. 

A két férfit ráadásul bíróság elé is idézték betörés miatt, Harrington pedig minden valószínűség szerint újabb hosszú évekre börtönbe kerül.

Hozzászólások