Beveszik az Andrássyt a legfinomabb kaják

Itt a 9. Street Food Show

2015/09/16

Ismét street food árusokkal telik meg az Andrássy út, hiszen immár 9. alkalommal rendezik meg a Street Food Show-t, méghozzá az autómentes hétvégén.

Európa egyik legimpozánsabb útja szeptember 19. és 20-án nem az autóktól lesz forgalmas, hanem a gasztronómia nagyágyúitól és a legfinomabb falatokra éhes közönségtől. A 9. Street Food Show ismét felvonultatja hazánk legkiválóbb street food árusait, de lesznek olyan új arcok is, akiknek a finomságaira még csak most kezdünk felfigyelni. Emellett természetesen a legjobb minőségű nedűkből sem lesz hiány.

SFS2

Az rendezvény különlegességét emeli, hogy idén kitelepül a Belvárosi Piac Giannival, Szabó Győzővel, Bíró Lajossal, jön Lakatos Márk a tihanyi Lakatos Műhellyel és az erőteljes sörfelhozatal mellett borokat, koktélokat, pálinkákat, pezsgőket is töltenek.

Paneer

A Street Food Show-t a kezdetek kezdetén egyfajta kultúrdzsemboriként képzelték el a szervezők. Persze nem színpadokról bömbölő zenével, meg hájpolt sztárokkal, hanem tehetséges művészekkel. Akik egyszer csak megjelennek a forgatag közepén, mondjuk felmásznak egy faház tetejére és onnan bazseválnak (mint idén júniusban), gangon zenélnek (mint a kezdeti, Hold utcai piacos időszakban) vagy kénytelen megnyílni előttük a tömeg, mert mondjuk sokan vannak és ’utcaszínházasdit’ játszanak (mint 2014 júniusában). A rendezvény most szeptemberben ezen a fronton is erősebb lesz, mint valaha.

Hozzászólások