Beyoncé 6 éves kislányának saját stylistja és bevásárló asszisztense van!

Elképesztő luxusban él Blue Ivy

2018/04/06

Manuel A. Mendez nem csak Beyoncé kislányának stylistja, de be is vásárol Blue Ivy-nek, úgy, ahogy csak a kislány kívánja. Ez elég menő, nem igaz?

Míg nekünk 6 évesen az volt a legnagyobb problémánk, hogy sárga vagy piros ruhát adjunk a Barbie babánkra, Beyoncé kislánya pár lépéssel előrébb jár… Pontosabban pár lépéssel előrébb, mint ahol mi valaha leszünk, ugyanis neki MÁR MOST egyéni stylist választja ki a mindennapi öltözékeit. Manuel A. Mendez nem csak segít kiválasztani a megfelelő szetteket, de be is vásárol Blue Ivy-nek, úgy, ahogy csak a kislány kívánja.

Manuel áll Blue Ivy legmenőbb megjelenései mögött, többek között ő találta neki azt az arany szettet, amiben a Wearable Art gálán jelent meg, valamint azt a fehér álomruhát, amiben a Grammy-re érkezett a kislány.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

A WWS szerint Mendez 2009 óta dolgozik Beyoncéval, szóval már Ivy születése óta nyomon követi a kislány személyiségének és stílusának alakulását. Blue Ivy már most egy valódi divatikon, akinek pontos elképzelése van a szettjeiről, már csak arra lennénk kíváncsiak, vajon mi lesz, ha a kis ikerpár is felnő. Hűha, még a végén saját márkát alapít a család!

forrás

Hozzászólások