Beyoncé és Jay-Z mégis válnak?

Megdöbbentő hírek az álompárról

2014/11/07

Fél év telt azóta, hogy felröppent a hír, miszerint Beyoncé és a férje, Jay-Z válnak. Azóta közös turnék követték egymást és látszólag szent a béke, de sajnos újra rossz hírek érkeztek a sztárpár felől.

A közös On the Run turné, az ölelkezős fotók és a családról szóló szívhez szóló videó mind arról adtak tanúbizonyságot, hogy a sztárpár kibékült és rendkívül boldogok. A nyár elejei incidens után, amikor Beyoncé húga, Solange nővére védelmében szó szerint rátámadt Jay-Z-re, a rajongókat ledöbbentette. Miért is történt mindez? Állítólag feltűnt a harmadik a porondon, aki nem más, mint a felettébb könnyűvérű és magamutogató Rihanna. Nem mellékesen Jay-Z volt az, aki felfedezte a barbadosi énekesnőt, így a munkakapcsolat elképzelhető, hogy az ágyig vezetett.

 

rihanna-495

 

Az In Touch magazin pedig most a legújabb címlapján hirdeti, hogy végre kiderítették az igazságot a sztárpár kapcsolatáról. A bulvárlapnak nyilatkozott ugyanis Beyoncé két testőre, akik elárulták, hogy tényleg válságba jutott a házasságuk. Sőt, azt is megerősítették, hogy egy harmadik fél miatt tört ki köztük a balhé, de azt nem tudni, pontosan ki miatt. Annyit mondtak még, hogy Jay-Z félrelépése ellenére sem akarja feladni a házasságukat, és megpróbálja megtartani Beyoncét.

 

Beyoncé és családja

Hozzászólások