Beyoncé és Jolie egy hajóban evez

A 100 legbefolyásosabb női között van a két sztár

2014/05/29

A Forbes Magazin híres a listáiról. Nincs ez másképp a 100 legbefolyásosabb nőt felsorakoztató lajstromával sem. De nézzük, kik azok, akik helyet kaptak a listán?

A Forbes Magazin ismét kiadta a 100 legbefolyásosabb nők listáját. Olyan nevek szerepelnek a listán, mint Beyoncé, Angelina Jolie, Lady Gaga, Shakira, Sofia Vergara, Michelle Obama vagy Gisele Bundchen. A rangsort a pénztárca vastagsága, a médiában betöltött szerep és a társadalmi hatás alapján állította fel a magazin.

hires_nok

A listán egyébként meglepően kevés széles körben ismert színész, sztár vagy egyéb média szereplő kapott helyet. Angelina Jolie, aki folyton jótékonykodási lázban ég pontosan a lista közepén szerepel, ő az 50.

Beyoncé Knowles sokkal jobban teljesít, mert ő a 17. Egy másik popsztár Lady Gaga már kevésbé, ő a 67. Shakira Mebarak az 58., Sofia Vergara a 32., Gisele Bundchen a 89., sőt Erzsébet királyné is csak a 35. helyet nyerte el a Forbes Magazin listáján. Michelle Obama az előkelőbb 8. helyen végzett, a lista élén pedig Angela Merkel mosolyog ránk.

Képek forrása: forbes.com

Hozzászólások