Beyoncé ruhamérete meglepően kicsi

Nagy volt a nyomás a fiatal ruha tervezőn, Michael Costellon

2014/09/19
Beyoncé ruhamérete meglepően kicsi

Beyoncé álomszép fehér csipke ruhája, amely átöleli testének vonzó domborulatait és görbületeit és látni engedi itt-ott bársonyos bőrét is, volt a 2014-es Grammy Díj átadó egyik fő beszédtárgya. A Michael Costello által tervezett ruhacsoda eredetileg manöken méretben készült el, 2-es méretben, majd 4-es méretben az énekesnő számára is, amely bizonyítja, hogy Beyoncé milyen vékony valójában. Stylistja nem is mulasztotta el ezt nyilvánossá tenni az Instagramon, ahol csak lehetett.

Beyonce1

Nagy volt a nyomás a dizájneren. „Nem volt semmink az ő méretében – mondta -, a ruha manöken méretben készült el, kisebb, mint 4-es a mérete. De ő vékonyabb, mint hittem, ragyogóan néz ki benne. Nagyon jól áll neki. Ty (Beyoncé stylistja) megmondta előre, hogy jó lesz rá és illeni fog hozzá. Imádom, hogy mindez így összejött!”

Beyoncé elég magas, majdnem 180 centi és hát elég hurkás, valljuk be. De soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen kicsi a mérete. Amúgy sem ez számít, hiszen egy csodálatos jelenség, termetétől függetlenül. Lehetne a hurkás csajok és a homokóra alkatúak védőszentje.

BeyBackFH

Costelló komoly stresszben volt, mert Beyoncét öltöztetni szörnyen nagy nyomást jelent egy fiatal dizájner számára. Bárki szívesen dolgozna vele Tom Fordtól kezdve Balenciagan át Elie Saab-ig. De vállalta végül is a kihívást, hiszen Beyoncéról van szó.

„Először kicsit aggódtam az átadott ruhák miatt” – mondta -, „vajon kisebbeket vagy nagyobbakat küldjek? Ha bármit is küldesz Beyoncénak az ugyebár elárul rólad illetve véleményedről valamit, de Ty tudta szerencsére a méretet, ami jó lesz rá és illeni fog hozzá.”

Annak érdekében, hogy a ruha teljes szépségében álljon készen a Grammy-re, Costello és csapata egy extra napot kapott rá, hogy be tudják fejezni a nyak, a hát és egyéb szükséges részek varrásait. A ruhát New York City   különösen a new york-i hóesés ihlette.

Costello semmit sem bízott a véletlenre, egy extra ruhakészlet állt készen, ha bármi váratlan történne. „Készítettem négy másik darabot is, hogy Beyoncé rendelkezésére álljon, ha végül is másképp döntene, vagy bármi történne.”– mondta. (forrás: zergnet.com)

 

Hozzászólások