Bikiniben búcsúzott a várandós ÉNB Anikó

Már csak a babára szeretne koncentrálni

2015/06/09

Bár ÉNB Anikó még bő 2 hónap múlva hozza világra kisfiát, a csinos kismama elbúcsúzott a munkától; ez alkalomból bikinis-pocakos fotót tett közzé.

Nagy a boldogság Való Világban megismert ÉNB Anikó családjában. A várandósság a 30. hétbe lépett, és a kismama már semmi másra nem szeretne koncentrálni, csak a mintegy két hónap múlva érkező kisfiára.

“Szeretnék a ba­bára koncentrálni, most kezdem csak intézni a bevásár­lásokat és berendezni a babaszobát” – mondta a Borsnak ÉNB Anikó.

Anikó a VV után az Éjjel-Nappal Budapestben tűnt fel, és szerepelt is benne egészen addig, míg kiderült: babát vár. A sorozatot ugyan elhagyta, de munkát nem fejezte be, mert a Hungary’s Got Talent-nél kezdett dolgozni, ám most úgy érezte: megterhelő számára a mindennapos kötöttség, már csak az előkészületetekkel akar foglalkozni. A várandósság alatt is remek formában van, ezt többször meg is mutatta a közösségi oldalon; legutóbb vasárnap tette meg, amikor már felhőtlenül élvezte a szabadságot, hiszen szombaton dolgozott utoljára.

Happy sunday ❤️☀️

Posted by Nádai Anikó on 2015. június 7.

Olvass még ÉNB Anikóról!

Hozzászólások