Billie Eilish haja kimaxolja a divatbűn fogalmát

2019/11/07

Halloweeni parókának is rossz az, amit Billie Eilish a fején visel. A fiatal énekes egy fodrászra fogja, erősen elszúrt frizuráját, melyet mi ennek ellenére is divatbűnnek ítélünk.

Billie Eilish a napokban részt vett a Gucci LACMA gáláján, mely eseményen a művészetet ünnepelték, nos az ő haja művészet kategóriában az értelmezhetetlen kategóriába sorolható. Az énekesnőnek pont akkora katasztrófa a frizurája, mint lelki világa. Igazán megkímélhette volna az embereket a látványtól és sapkát húzhatott volna erre a felvállalhatatlan színre és fazonra. Teljesen aszimmetrikus, oldalt rövidre vágott, hátul hosszúra hagyott haja, melynek töve zöldre és sárgára színezett, rosszabb mint amikor valaki otthon sufni-szőkít.


Fotó: Steve Granitz/WireImage

A TMZ miután lefotózta a fiatalt, szóba hozta a haját is, melyről elárulta Eilish, hogy egy rosszul sikerült hajfestés miatt lett ilyen és már növeszti a haját. “Valaki befestette a hajamat, de sikerült leégetnie a felét, aztán ilyen lett, de egyáltalán nem szándékos ez a frizura.” –  mondta a magazinnak. Ha szándékos, ha nem, ez az a kategória, amiben inkább nem megyünk sehova.

Hozzászólások