Biró Ica Cicciolinával egy felnőttfilmben?

Kikakadt az interneten terjedő kalózvideón

2015/08/28

Egy, a nyolcvanas években készített felnőttvideó terjed az interneten, amelyen állítólag Cicciolia mellett Bíró Ica szerepel. Ami persze rágalom, az érintett ki is akadt a felvételen, és kikéri magának, hogy így próbálják megalázni.

“Ez ultragáz, és nincs hozzá közöm! Soha a büdös életben nem szerepeltem ilyen videóban, még privátban sem!” – szaladt ki Bíró Ica száján, amikor a Blikk megkérdezte az esetről. Mint mondta, eleinte nem is érdekelte a dolog, mert gondolta, úgyis látja mindenki, hogy nem ő szerepel a felvételen.

“Meztelenül csupán egyszer fotóztak a nyuszis magazinnak, ahol ízléses aktképek készültek rólam. Kikérem magamnak, hogy a nevemmel reklámozzanak ilyen filmet. Lehet rólam fantáziálni, de hogy idegenek mocskoljanak, és ilyen módon próbáljanak megalázni, azt senkinek sem hagyom! “

ica
Bíró Ica úgy érzi, most lett elég!

Az egykori Metal Lady elmondta, hogy az ügyvédjéhez és a rendőrséghez fordul, mert nem szeretné, ha a bűnösök ezt megúsznák. Az újság felkereste Cicciolinát, azaz Staller Ilonát is, aki megerősítette Bíró Ica állításait, és elmondta, hogy vele biztosan nem szerepelt egy filmben sem.

Hozzászólások