Bíróság elé állt az őrült Tinderes zaklató

2019/10/31

A dolgok addig fajultak, hogy a nőnek bíróság előtt kell felelnie a tetteiért – számol be az őrült Tinderes zaklatóról a News.com.au ausztrál hírportál.

Radiológusként dolgozik a 40 éves Denise Jane Lee, akinek zaklatási perét 5 napon keresztül tárgyalták egy sydney-i bíróságon. Kiderült, hogy több ügyben is nyomoznak utána, melynek mindegyikében gyanusítottként állítják elő a cseppet creepy módon szerelmes doktornőt.

Mentségére szóljon, hogy eljutott a felismerésig és négy vádpontot mondjuk el is ismert az ellene felhozottak közül. Többek közt azt is bevallotta, hogy valóban rendszeresen zaklatta azt a férfit, akit a Tinderen ismert meg és végül rövid viszonyuk volt. A vádiratba foglalták, hogy a nő úgy 9 ezer üzenetet küldött a férfinak és ha ez nem lenne elég, akkor a családtagjainak is. Mivel elutasították megkereséseit, rendszeresen fenyegetőzött és zaklatta őket.

A doktornő ellen 2017 februárjában emeltek vádat, ügye azóta húzódik.

news.com.au

@newscomauHQ

A Sydney doctor has admitted to harassing a man she met on Tinder after allegedly sending thousands of messages to him and his family.https://www.news.com.au/national/nsw-act/courts-law/doctor-admits-to-harassing-extinder-date-after-allegedly-sending-9000-texts/news-story/3e2bc631f8501f8d9f3e4d9f728d066e 

Doctor’s 9000 texts after Tinder date

A scorned Sydney doctor accused of sending thousands of messages to her former Tinder date and his loved ones has pleaded guilty to four harassment-related offences.

news.com.au

Tekintsd meg news.com.au egyéb Tweetjeit is
 Az áldozat neve egyébként Matthew Holberton, aki most már biztos bánja, hogy jobbra húzta az amúgy csinos, de durván kapuzárási pánikos és erőszakos doktornénit. Éveken keresztül itta a levét ennek a matchnek. Holberton megfélemlítése és fenyegetése után Lee még az új barátnőjét is megtalálta, hogy aztán őt is piszkálhassa.
A bíróság úgy véli, hogy a nő megszállott lett és jó sok időt töltött azzal, hogy ne hagyja nyugodni áldozatait. Holberton és Lee csupán négy randira mentek el és kétszer gabalyodtak össze komolyabban. A doktornő ügyvédje szerette volna menteni a menthetőt és azt mondta, hogy ügyfele mentálisan sérült, de a bírő elutasította az erre vonatkozó keresetet.
Okosan tessék huzigálni a hosszúhétvégén!
Hozzászólások