BITNET – átütő partner a számítástechnikai, elektronikai és az okostelefonok fejlesztési piacán

2014/05/19

A számítástechnika, elektronika és a napról napra változó mobil telefonok piacán óriási a fejlődés, a felgyorsult versenyben nehéz megmaradni – nemhogy újabb és újabb fejlesztésekkel előrukkolni és kiváló újdonságokkal gazdagítani fenti termékek és ez által a szolgáltatások körét.

A BITNET-nek ez sikerült. A cég már egy évtizede partnere a cégeknek a vállalati weboldalak tervezésében és az okos telefon fejlesztés területén. Fő profilja az egyedi szoftverek programozása és üzemeltetése, a mobil alkalmazások fejlesztése és az elektronikai termékek kivitelezése. A tervezési folyamatok finomítása során, a webes és okostelefon technológiák alkalmazásakor a legmodernebb technológiai eszközöket alkalmazzák.

Az utóbbi években ugrásszerűen fejlődő tabletek és okos telefonok piacán az iPhone, iPad, Android és Windowsphone alkalmazásokkal több száz millió ember elérhető. Amennyiben saját okostelefon alkalmazásra vágyik valaki, ebben egyéni elképzelését segít megvalósítani a BITNET egy teljesen testreszabott profil kialakításával.

bitnet

A mobilinternet elterjedésével a vállalati alkalmazások könnyen elérhetővé váltak, ezért az alkalmazások fejlesztése mellett érdemes befektetni a weboldalak mobil optimalizációjába is. A mobil technológia új felhasználói élményt nyújt és egyre több területen kínál hatékony megoldást. Ilyen szolgáltatás például a Tesco Online vásárlás, a Nemzeti Bank Zsebpénz-M, stb. Ezekről bővebben az alábbi linken tájékozódhat: http://bitnet.hu/pages/portfolio/referencia-okostelefon/

A Webes fejlesztések között egészen kiemelkedő munkákat találunk, referenciáik között feltétlenül megemlítendő az Atimex-GPS nyomkövető, a Hitelvonal-hitelügyintéző, stb. Az alkalmazásokról bővebben itt tájékozódhat: http://bitnet.hu/pages/portfolio/referencia-web/

elearning

Modern világunkban nem kell gépre szállni ahhoz, hogy részt vegyünk egy konferencián, vagy más városba utazzunk egy tárgyalás, előadás miatt. Világszerte alkalmazott az e-oktatás, e-konferencia az idő- a hely- és a költségmegtakarítás miatt. A BITNET E-learning távoktatási programban a prezentáció szemléltetéséhez élőhang mellett videochat funkció is használható. Az előadásanyagok könnyedén létrehozhatók, rögzíthetők és tetszőleges alkalommal visszajátszhatók. A BITNET elsőként jelent meg Magyarországon interaktív e-oktató rendszerrel, amely bármilyen vállalati profilhoz integrálható.

electronics

A fenti tevékenységek mellett az elektronikai piacon is teret nyert a BITNET egyedi fejlesztéseivel. Projektjeiben az elektronikai automatizálás, infra-, hőkamera, motoros irányítás és vezérlés területén szerzett jelentős tapasztalatokat. Munkatársai gyakorlottak a GSM modulok, GPS rendszerek alkalmazásában, Wifi, Bluetooth vagy egyéb vezeték nélküli kommunikáció fejlesztésében. Teljesen egyedi elképzeléseket is megterveznek és megvalósítanak a cég szakemberei. Az Intelligens otthon, az Intelligens robot és hasonló fejlesztéseik önmagukért beszélnek. Bővebben az elektronikai fejlesztésekről itt tájékozódhat: http://bitnet.hu/pages/portfolio/referencia-elektronika/ (x)

Hozzászólások