Bizarr!!! Egy nő házasságot kötött egy hajóval…

A szex fantasztikus!

2016/02/09

Tasha Forrester egy 28 éves csajszi, akinek annyira elege lett a férfiakból, hogy hozzáment egy óceánjáróhoz!
Tasha 2 évvel ezelőtt, a barátjával való szakítás után befizetett egy hajótúrára. A Queen Mary nevű hajón lazított, amikor észrevette, hogy elkezdett vonzódni az óceánjáróhoz.

Queen Mary
A szerencsés férj

Tasha a következőt nyilatkozta: “A hajón kezdtem jobban érezni magam. Úgy éreztem, mintha egy nagy és erős férfi, körém fonta volna a karjait.”

Meglátogatta újra a következő héten, és rájött, hogy szexuálisan is vonzódik hozzá.
“Azt akartam, hogy megcsókoljon a sárgaréz szerelvény és a fapad. Ha senki sem figyel, odadörgölőzöm az ajtókhoz is!”

Egy héttel később lefoglalt egy 70 fontos kabint egy éjszakára és lefeküdt a hajóval. Azután vett egy lakást 15 percre a dokktól, hogy rendszeresen láthassa. 

Tasha
Tasha Forrester

Múlt héten férjhez ment a hajóhoz. 2000 fontba került a lagzi, ruha, anyakönyvvezető, virágok, a torta és pezsgő :) A dísztermet foglalta le a nagy napra!

Két barát volt jelen. “A családom és más barátok is elhatárolódtak tőlem” mondja. “Nem értik az érzéseimet a hajó iránt. Úgy gondolják, hogy ez egy fétis” tette hozzá, nyilvánvalóan ironikusan.

Tasha megígérte, hogy szeretni, tisztelni fogja és engedelmeskedni fog a hajónak. Látogatni fogja naponta és szexuálisan kielégítik egymást. Valószínűleg figyelmen kívül hagyta azt a tényt, hogy a házastársa 74 éves és 81.000 tonna!

“Mi akkor szexelünk, mikor a hajókám megengedi. Ilyenkor elfoglalok egy szobát és ott kielégítjük egymást. Már körülbelül 30 szobában szexeltünk . Mindig felfedezünk sok újdonságot.”

“Azt várom, hogy hosszú és boldog házasságunk legyen! Remélem egy napon az én családom is elfogad minket! ”

A család felkeresett egy pszichológust , aki megpróbálta elmagyarázni Tasha viselkedését . Tasha egy igen ritka betegségben szenved, ez az úgynevezett objektum szexualitás.

Ezt jól megmondta! Mi is megállapítottuk már a címből is köszi :) Felcsaphatnék pszichomókusna , mivel én ennél sokkal jobb diagnózist tudok megállapítani, persze olcsóbban…20 ezer dolcsi és még gyógyszer sem kell! Objektumfüggő a csaj, plusz leszbikus, mivel a Mary női név. Tasha megbolondult és le kéne állnia a szintetikus cuccokkal! Váljon el és menjen hozzá egy autóhoz! Abban van sebváltó is! Szóval az fiú! :)

Amint gyereket szül a hajótól, jelentkezem újabb pikáns infókkal!

Csumpedli!

forrás: popbitch.com

Hozzászólások