Bizonyíték, hogy a szerelem nem korhatáros

Megható fotók az örökké tartó szerelemről

2016/10/05

Ez a bemutatott néhány kép remek bizonyíték arra, hogy a szerelem nem korhoz kötött. A következő fotóválogatás igazán meghatóra sikeredett.

Minden nő és titkon a férfiak is -bármekkora macsók is- sírig tartó szerelemre és boldogságra vágyik. Ha a mai világban jelenlévő kapcsolatokra gondolunk legtöbbjük 10 éven belül véget ér. Nem hogy örökké tartó boldogság nincs már, de házasság sincs. Melyik ember ne gondolna szeretettel nagyszülei vagy akár szülei csodás, évtizedeken át tartó szerelmére? Nem véletlen az, hogy mindig az időskori kapcsolatokat emlegetjük fel ezekben az esetekben. Bizonyíték kell arra, hogy létezik ilyen a nagyvilágban? Van. Mindjárt mutatjuk.

A “veled szeretnék megöregedni” kifejezés minden ragaszkodás legfelsőbb szintje. Az, hogy valakihez olyannyira kötődünk érzelmileg, hogy képesek vagyunk neki adni az egész életünket és azt csak és kizárólag vele eltölteni, annak elképzelhetetlen aki még nem volt igazán szerelemes. Talán még nekik is nehéz ebbe belegondolni fiatalon. Azonban tudjuk, hogy a szerelemben nincsenek akadályok, korral kapcsolatosan pedig pláne nincsenek. Éppen ezért sosem késő…

… együtt élvezni a természet adta szépségeket

…kényeztettetni magunkat

… hátradőlni és élvezni a legapróbb dolgokat 

… mókázni egy kicsit egymással

… átölelni egymást szorosan, mint a 20 évesek (imádjuk a bácsi arcát)

… nagyon szorosan

… egyenpólót viselni (és nem a King01-Queen01-re gondolunk, hanem valami egyedi cuccra, mint például ez)

… egymáshoz bújni nyilvánosan

… viccesebbé tenni a nagybevásárlást

… bohókás arcokat vágni

… táncolni

… kézenfogva sétálni

…ugrálni az ágyon, mint a gyerekek

… szerelmet vallani újra és újra

Hozzászólások