Bobbi Kristina Brownt hazavitték meghalni

Levették a gépekről

2015/06/25

Az elmúlt időszakban rengeteg információ keringett arról, hogy Whitney Houston lányát, Bobbi Kristinát életben tartják-e, vagy végleg elbúcsúzik tőle a család. Most úgy tűnik, meghozták a döntést.

Pat Houston, a 22 éves Bobbi Kristina Brown nagynénje azt az információt közölte az újságírókkal, hogy a kislány állapota sokat romlott az elmúlt időszakban. A család nyilatkozatban köszönte meg a rengeteg támogatást és üzenetet, egyúttal tájékoztatták az értük aggódókat, hogy Whitney Houston lányának élete már Isten kezében van, rábízzák a döntést további sorsáról. A kórházból egy hospice házba szállították. Itt már csak a csoda segíthet.

A család és az orvosai abban reménykednek, hogy a természetes környezet segíthet abban, hogy Bobbi Kristina megerősödjön és talán újra felébredjen. A körülötte lévők arról számolnak be, hogy a fiatal lány már csont és bőr, néhány napja pedig a haja is komolyan elkezdett hullani.

Whitney Houston - Bobbi Kristina (FB)

A népszerű énekesnő lánya még januárban került kórházba, miután ájultan találtak rá otthona fürdőkádjában. Azóta a baleset körülményeiről is rengeteg információ látott napvilágot. Szó volt róla, hogy Whitney Houston halálának évfordulóján önkezével akart véget vetni életének, mert nem bírta elviselni a gyászt. Aztán meglepő információk láttak napvilágot, mégpedig, hogy férje, Nick Gordon bántalmazta és fojtotta szándékosan vízbe a lányt. A férj azóta saját igazát bizonygatja, de ismerősök többször megerősítették, hogy Nick bántalmazta, sőt nem egy alkalommal meg is lopta feleségét. Míg ő tagad, addig felesége kómában küzd az életéért, és többen állítják, Nick nem az az ember, akinek állítja magát.

Amíg folynak a kihallgatások, addig egy másik helyen valaki éppen az angyalaival beszélget.

“Bobbi még él, dobog a szíve. Amíg ez megvan, addig remény is van. Isten képes csodát tenni” – üzeni a család. Mindenki abban reménykedik, hogy a súlyos állapotban lévő lány még magához térhet. A közvetlen környezete csak annyit kér, hogy mindenki imádkozzon Bobbiért.

Édesapja, Bobby Brown egy koncert végén közölte a nagyszerű hírt, hogy három hónap kóma után Bobbi Kristina végre felébredt és őt nézi. Bár sokan hitetlenkedve fogadták a meglepő bejelentést, a 22 éves lány nagymamája, Cissy Huston is megerősítette, hogy unokája felébredt a kómából, ám más jó hírrel nem tudott szolgálni. Olvass tovább!

bobbi kristina

Nézd meg, milyen információk jelentek meg eddig Bobbi Kristináról!

Hozzászólások