Bochkor Gábor átveszi Istenes Bence helyét?

A Music FM-nél járt a nagyágyú

2014/09/17

Alig egy hete mondott fel Istenes Bence a Music FM-nél, máris megvan az utódja? Egy biztos, Bochkor Gábor a rádióban járt. 

Bochkor 2Bocsi két éve van kényszerpihenőn, már ami a rádiózást illeti. Többször felröppent már a hír, hogy folytatja akár egyedül, akár a korábbi bumerángos csapattal, Boros Lajossal és Voga Jánossal együtt, de eddig sosem valósult meg. Most azonban Bochkor Gábor a Music FM-nél járt; lehet, hogy átveszi Istenes Bence helyét, aki az RTL Klubos elfoglaltságai miatt nem tudta folytatni a rádiózást.

Való igaz, hogy megkeresett Kiss Anikó, a rádió vezér- és programigazgatója, és felajánlotta, hogy töltsem be a megüresedett helyet. Egyelőre nem adtam választ, kaptam egy kis gondolkodási időt” – avatta be Bochkor Gábor a Blikket.

Mint kiderült, a Music FM-nél már nagyon régóta szeretnék, ha a műsorvezető hozzájuk igazolna.

Örülnénk, ha egy olyan rádiós lehetne a csapatunk tagja, akinek a nevéhez fűződik a reggeli rádiózás, hiszen Bochkor Gábor maga teremtette meg ezt a műfajt” – mondta Kiss Anikó, a Music FM vezetője.

Bocsi visszatérésével kapcsolatban árulkodó az is, hogy párja, Várkonyi Andrea megosztotta a Facebookon az erről szóló hírt, és véleményét is posztolta.

Azoknak akik az elmúlt időszakban annyiszor kérdezték, hogy mikor már… Ha rajtam múlik, igen, de ebben Neki kell döntenie… Ti örülnétek?

Hozzászólások