Bochkor Gábor teljesen kiborult az élő adásban

Őrjöngött a betelefonálóval a műsorvezető

2014/11/12

A tegnapi Márton nap megihlette a Music FM műsorvezetőit is. Bochkor Gábor és a többiek azt boncolgatták, vajon hogy lehetne megkímélni a libák életét ebben az időszakban.

Ezen a napon – a szokások szerint – libából készült ételeket szolgálnak fel a hagyománytisztelő emberek. Ez azonban nyilvánvalóan sok áldozatot követel. Az Önindító műsorvezetői úgy vélik, mivel leginkább a combjukat fogyasztják a szárnyasnak, megkímélhetnék az életüket, ha csak ezt a testrészüket amputálnák le. Természetesen már a téma elején leszögezték, hogy ez csak elméleti síkon merült fel bennük. Sem Bochkor Gábor, sem Pordán Petra, de még István Dani sem kíván ilyesmit tenni egyetlen baromfival sem.

bochkorgabor3

Akadt azonban olyan hallgató, aki nem tűrte ezt a beszélgetést, és inkább betelefonált a műsorba, elég morbid példával illetve Bochit.

„Gábor! Van neked egy lányod, vágasd le az ő lábát és majd elválik, hogy neki jobb-e úgy.”

bochkor

A műsorvezető eleinte nyugodtan próbálta ráébreszteni az illetőt, hogy talán nem kéne ezzel példáloznia, mert még viccnek is rossz, ráadásul nem akartak egyetlen állatot sem megkínozni vagy megcsonkítani. De ez sem volt elég Zoránnak, ezért tovább ítélkezett Bochiék fölött, aki elvesztette a türelmét és kiosztotta a betelefonálót.

kép forrása: Music FM

Hozzászólások