Bochkor Gábor újra lecsapott

Ezúttal Feke Pál esett áldozatául

2014/12/07
Bochkor Gábor az elmúlt időszakban nekiment Havas Henriknek, le ‘vidéki pronyózta’ Majkát, a héten pedig rasszistának nevezte Feke Pált, a Rising Sztár egyik zsűri tagját.
Szinte minden héten szolgáltatja a bulvártémát a rádió fenegyereke. A héten Feke Pali esett áldozatául, ugyanis Bochkor nem tudott elmenni a színész hétvégi bakija mellett, és intézett néhány keresetlen mondatot a színész felé, aki valóban félreérthetően fogalmazott a múlt heti adásban.
FekePal

Történt ugyanis, hogy Várhegyi Luca Palmera Magyarország című dalának előadása után Pali a következőket mondta: “Olyan hit volt a szemedben, olyan átélés, ami tőled, aki nem egy magyar ember…”– tényleg átgondolatlan kijelentés volt, hiszen a fiatal lány magyar, magyar az anyukája is, apukája angolai származású. De ez a hiba önmagában azt jelenti, hogy Feke Pál rasszista lenne? Bochkor Gábor így gondolja, szerinte ez a színtiszta rasszizmus és egy ilyen embernek nincs helye a médiában.

Gábor is biztosan átgondolta állításait, ugyanis ezen kijelentése után néhány nappal szemtől szemben tisztázták a dolgot Palival. A rádiós javította magát, állítása szerint ő a Feke szájából elhangzott mondatot nevezte rasszistának, nem pedig a színészt, ismét a média volt az, aki felfújta a dolgot. Rádiós műsorvezető lévén az a dolga, hogy a neki nem tetsző, vagy éppen tetsző híreket elővegye, kibontsa és ha kell keményen bírája is.

Feke ettől függetlenül is nagyon sajnálja a történteket. Véletlenül sem akarta megbántani a fiatal lányt.- “Méltatlan és elszomorít, hogy egy rosszul kezdett mondat ilyen üggyé duzzadt. A rasszizmust mélyen elítélem, minden ilyen viselkedés távol áll tőlem. Azt akartam kifejezni, hogy mennyire felemelő és csodálatos, hogy egy magyar anyától és angolai apától született fiatal lány ennyire nagy hittel énekli magyarságát” – magyarázta a zsűritag.

Ahogy szokták mondani új adás, új élet- este kezdődik a Rising Sztár következő élő show-ja, ahol újabb szívszorító párbajok várnak stúdióban és az otthon ülő zsűritagokra is. Mi pedig nézni fogjuk, és be is számolunk a történtekről.
(forrás: Bors)
Hozzászólások