Bochkor: „Majka egy vidéki pronyó”

Újabb sztárháború?

2014/10/17

Sebestyén Balázs után Bochkor Gábor is sztárháborút robbantott ki élő adásban. A visszatért rádiós Majkára tett megjegyzést, azt gondolván, nem lehet belőle baj. Tévedett…

Visszatért Bochkor Gábor a Music FM csapatához Két év után újra mikrofonhoz ülhetett a szókimondó híresség, aki most sem fékezte a nyelvét. Tegnap reggel Ördög Nórával beszélgetett, akit István Danival együtt arról faggattak, milyen az élet a TV2-nél. Az október 26-án induló Rising Star kapcsán pedig felmerült Majka neve is, ugyanis ő lesz Nóri műsorvezető társa.

Bochi nem rejtette véka alá véleményét a párosítással kapcsolatban: „Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy.”

bochkor
(kép: Bors/Végh István)

Mikor Ördög Nóra Majoros Péter védelmére kelt, Bochkor Gábor úgy vélte, nincs erre szükség: „Szerintem Majka magáról is ezt mondaná, és nem sértődne meg, hiszen abból jött” – olvashatjuk az Önindító műsorvezetőjének szavait a Bors oldalán.

A rádiós műsorvezető tévedett, ugyanis Majkának nem jött át a poén: „Sajnálom, hogy az alapján ítél meg valakit, honnan származik. Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő. Megjegyezném, hogy korábban megkerestek, legyek a Music FM műsorvezetője, de nem vállaltam el a munkát, mert nem tudtak megfizetni” – nyilatkozta az ózdi rapper a lapnak.

majka

Sebestyén Balázzsal ellentétben Bochkor Gábor reagált Majka szavaira: „Nem szeretem, amikor össze akarnak ugrasztani: ezek szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, amelyek után rögtön méltattam Majka karrier­jét műsorvezetőként, színészként, zenészként. Azért nem értem Majka ingerült válaszát, mert egyébként ő is gyakran nagyon sarkosan fogalmaz másokkal kapcsolatban, ezt azért zsebre kéne vágnia.”

Hozzászólások