Bochkor SMS-ben harcol Várkonyi Andreával

Csak a gyerek ne hallja!

2015/05/24

Az Összezárva Friderikusszal című műsor legutóbbi vendége Bochkor Gábor volt, akinek régóta baráti a kapcsolata a műsorvezetővel. Beszélgetésük természetesen kiterjedt a híradós Várkonyi Andreával kilenc éve tartó kapcsolatukra is, és meglepetésre elárulta Fridinek, hogy ők rengetegszer vitatkoznak ádázul egymással – SMS-ben! Jogos a kérdés: azt meg hogy? És miért?

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea mindketten a magyar média élvonalában dolgoznak, és kilenc éve alkotnak párt, van egy közös kislányuk is, Nóri. Azt azonban sosem tagadták, hogy nem mindig zökkenőmentes a kapcsolatuk, azonban a rádiós elárult Friderikusz Sándornak – és persze a nézőknek – pár kulisszatitkot az életükből, hogy hogyan oldják meg ezeket a konfliktusokat.

“Van, hogy Andi fent van a lakásban, én lent, és közben SMS-ben vívjuk a harcot, hogy a gyerek semmit ne halljon. Egyébként nem feltétlenül gondolom azt, hogy csak úgy lehet vége egy vitának, hogy valakinek igaza van” – mondta Bochi a megdöbbent Fridinek, aki az életben nem hallott még arról, hogy valakik egy lakáson belül telefonon üzengetnek egymásnak, úgy vitatkoznak ádázul.

bochi_firidi
Friderikusz és Bochkor négyszemközt, élőben – Fotó: TV2

A vendég ezt még azzal is megfejelte, hogy előfordul a napokig tartó SMS-vita, közben azonban figyelnek a status quóra, és a ˝veszekedés˝ hevében az is előfordul, hogy külön szobában alszanak. Ilyenkor Várkonyi Andrea az, aki a béke újbóli beálltáig kiköltözik a közös szobából. Ez egyébként nem ritka, a TV2 híradósa ezt annak idején így mesélte:

˝Amikor köhögök, akkor viszont önként megyek, mert ha beteg vagyok, nem tud elviselni. Ő jobban szenved, mint én. Ilyenkor inkább önkéntes száműzetésbe vonulok, ugyanis azzal gyilkol, hogy mellettem nem lehet aludni. Hiába mondom neki, hogy kettőnk közül nekem rosszabb, a vége az, hogy átmegyek a másik szobába. Persze ha ő beteg, akkor végrendelkezik, papot hív…˝

Hozzászólások