Bocsánatért esedezik Horgas Eszter bántalmazó exe

A fuvolaművész hallani sem akar róla

2015/10/29

Volt felesége bocsánatáért esedezik Horgas Eszter egykori férje: Somogyi István reméli, hogy újra kapcsolatba kerülhet a fuvolaművésszel.

Szörnyű múltjáról mesélt múlt héten a Hungary’s Got Talent zsűritagja: Horgas Eszter első férje, akihez 20 évesen ment hozzá, bántalmazta és megcsalta őt. Bár a művésznő sokáig azt hitte, folytathatja ezt a felemésztő kapcsolatot, hiszen kötötte az esküje, végül rászánta magát, és elhagyta a férfit.

Horgas Eszter volt férje, aki később Gregor Bernadettet is feleségül vette, alig hitt a szemének, amikor az ellene felhozott vádakat olvasta – igaz, egyetlen percig sem tagadta, hogy ártott volna volt feleségének. Inkább azért könyörög, hogy újra emberi kapcsolat lehessen köztük.

„Üzenhetek neki, hogy kérlek, Eszter, bocsáss meg nekem, de valószínűleg nem érdekli. Én szerettem őt, és csak a szépre és a jóra emlékezem” – vallotta be Somogyi István táltos-rendező a Storynak.

Ma este Got talent

Szerző: Eszter Horgas2015. október 10.

István ugyan nem vallotta be, hogy bántotta volt feleségét, de nem is tagadta a vádakat.

„Annak ellenére, hogy évek óta mindennek le vagyok hordva, hálás vagyok azért a házasságért. Hiszen ha Eszterrel annak idején nem lettünk volna egy pár, akkor most nem lenne két gyönyörű szép lányom. Ők fel tudták dolgozni a válást, az édesanyjukkal azonban egyáltalán nincs jó kapcsolatom. Ő az a típusú ember, aki magával cipeli a sérelmeit ahelyett, hogy elengedné őket. Én még azért reménykedem, hogy egyszer talán emberi lesz a kapcsolatunk – vallotta be Somogyi István.

Megjárta a poklot Horgas Eszter első házassága alatt: a Hungary’s Got Talent zsűritagja életveszélyes helyzetekbe került volt párja bántalmazása miatt. Olvass tovább!

horgas eszter nagy

Hozzászólások