Bódi Csabi két gyereket tud tisztességesen eltartani

Édesanyja, Bódi Margó túl van a nehezén

2014/05/29

Bódi Csabi számára senki sem fontosabb fiainál, éppen ezért döntötte el, hogy nem vállal több gyereket: úgy gondolja, kettejüket tudja úgy felnevelni, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt. Csabika és Rómeó nem csak a családszeretetet, de a zenei vénát is apjuktól örökölték.

A Bódi család jelmondata, hogy a „szeretet ingyen van”, így nem csoda, hogy Guszti és Margó fia, Csabi, aki ebben a szellemben nevelkedett fel, él-hal két gyermekéért.

gyereknap8

„Azt tartom, hogy az életben nincs fontosabb a családnál: lehetsz akármennyire sikeres vagy gazdag, ha nincsenek mögötted szerető emberek, akkor egy nulla vagy. Számomra Csabika és Rómeó jelentenek mindent a világon, bármit odaadnék értük. Ők is ugyanabban a szellemben nevelkedtek, amiben én, ezért nagyon jól tudják, hogy olyan dolgok számítanak leginkább, mint a tisztelet, a szeretet és az összetartás. Azt nem mondom, hogy mindig könnyű velük: Csabika az iskolában négyes-ötös tanuló, de a magatartása felfelé kerekítve is csak hármas, mert minden csínyben benne van – ebben és a zeneszeretetben teljesen az apjára ütött. Sokan azt gondolják, hogy önvédelemből írattuk be karatézni, ugyanis a családunkat sokszor érik atrocitások, de épp az elevensége volt az, ami miatt ezt a sportot választottuk: egyrészről megvan számára az állandó mozgás, másrészről pedig olyan önfegyelmet, kitartást és becsületet tanul, ami miatt később nem nyúl majd a drogokhoz vagy az alkoholhoz” – mesélte komolyan Csabi, aki elárulta: fiát többször negatívan bélyegezték meg a származása miatt.

Bár a családnak nyárra rengeteg közös terve van, jó kedvüket beárnyékolja Csabi édesanyjának, Bódi Margónak hirtelen támadt betegsége.

„December óta tart a nehéz időszak számomra: szüleim akkor több hónapot külföldön töltöttek, ami engem nagyon megviselt. Aztán visszajöttek a szülők és folytatódott a munka: április környékén rengeteg koncert zúdult a nyakunkba, heteken keresztül napi két-három fellépést is elvállaltunk, ami egy idősödő szervezetnek, mint az édesanyámé, nagy megterhelést jelent. Az egyik koncert alatt kezdett el szédülni, és bár először nem gondoltuk, hogy súlyos problémáról van szó, amikor felkerestük az orvost, ő diagnosztizálta az agyi infarktust. Szegény anyám még most is heti hat nap kap infúziós kezelést, de szerencsére egyre jobban van. Mindannyian mellette állunk, amikor tehetjük, meglátogatjuk a vidéki szanatóriumban, így a jó kedvét sosem veszítette el” – mondta Csabi.

Fekete szemek

„Ami a nyarat illeti, már januárban betelt az éves koncertterv októberig, szóval a hétvégéim munkával telnek majd. Arra azért mindenképpen szakítok időt, hogy a családommal legyek: Ginával wellness-hétköznapozni megyünk, aztán egy közös, pár napos kikapcsolódásra a fiúkkal, és a születésnapomkor együtt látogatunk ki Milánóba. Igyekszem mindent megadni a fiúknak, nem csak utazás tekintetében, de az élet minden területén, mert úgy tartom, ha egyszer elköteleztem magam amellett, hogy gyermeket vállalok, akkor ezt a felelősséget egész életemben viselnem kell. Persze nekem is lehetne még nyolc gyerekem, de tudom, hogy tisztességesen, születésük percétől az egyetemen át egészen felnőttkorukig csak kettőt tudok támogatni mindenben” – vallotta be az énekes.

Hozzászólások