Bódi Sylvi babára vágyik!

Még keresi az ideális férfit

2015/03/27

Bár Bódi Sylvi életébe pillanatnyilag nem fér bele a család, hiszen éppen a világ másik felén szörfözik, de legnagyobb álma mégis az, hogy anya legyen!

Bódi Sylvi mindig is rajongott a sportokért, jó ideje versenyszerűen szörfözik, most is Balin hódol szenvedélyének. Ez az életforma megköveteli a szabadságot, amit a csinos modell nem is tudna nélkülözni. Ám egyre többet foglalkoztatja az anyaság gondolata.

Abszolút vannak ilyen „normális, földhöz ragadt” gondolataim is… Nehogy azt képzeljék rólam, hogy csak pálmafákról, tengerről és napfényről álmodozom. Hagyományos családmodellre vágyom, amiben én is felnőttem, nem szingliként akarom leélni az életemet.  De annak, hogy családom legyen, feltétele, hogy megtaláljam hozzá az ideális férfit is. Bár a magánéletemről nem szeretek beszélni, annyit elárulhatok: van egy olyan érzésem, hogy ez nem Magyarországon fog megvalósulni. Úgy képzelem el, hogy tengerparton fogunk élni, és a gyerekem papírsárkányt eregetve, jó levegőn fog felnőni. Szép lenne, ha így lenne” – mesélte ábrándozva Bódi Sylvi a Kiskegyednek.

Sylvi
Sylvi imádja a testvére kislányát – saját babára is vágyik (fotó: Facebook)

Mondhatni: Sylvi már hangolódik az anyaságra, hiszen rengeteget foglalkozik testvére 8 hónapos kislányával. 

Nem is tudom, mi lesz velem, hogy majdnem két hónapig nem foghatom a kezemben Anna Lénát. Ő a testvérem kislánya. Most 8 hónapos, és hetente változik – nem is keveset. Nagy szívfájdalmam, hogy ennyi idő kimarad nekem az életéből. Persze a modern technológiának köszönhetően még a világ másik végéről is megnézhetem őt. Már megszületése előtt egy kapocs alakult ki közöttünk. Minden egyes találkozásunkkor megpusziltam az anyukája hasát, már annyira vártam őt. Fantasztikus élmény volt, mikor 1-2 hónapos korában már vihettem őt babaúszásra. Azóta is járunk rendszeresen. Nagyon erős lelki kötődés van közöttünk. Mikor meglát, elmosolyodik, én megkönnyezem mindig” – árulta el a csinos modell.

Hozzászólások