Bódi Sylvi beszólt Dukai Reginának

Sylvinek vajon milyen szándéka volt ezzel a kiírással?

2014/07/02

Bár tudtuk, hogy Bódi Sylvi kilépett a „Cukormadarak” tervezői csapatából, arról nem voltak előzetes információink, hogy mindezt haraggal tette.

Távozásakor megbeszélték, hogy egy búcsúkollekcióval köszönhet el eddigi munkájától, amivel méltóképpen lezárhatják a közös együttműködést. Ehelyett azonban virágot vitt volt kollégáinak, majd este az egyik kereskedelmi csatorna műsorában, illetve saját Facebook oldalán tette közhírré, hogy már nem tagja többé a „Cukormadaraknak”.

Megkerestük a márka képviselőit, akik elmondták, hogy a teljes csapat döbbenten áll az események előtt. Nem értik, hogy egy kagylós grafikával ellátott ruhát miért támad Sylvi, hiszen ő volt az, aki faképnél hagyta – a megbeszéltekkel ellentétben – a csapatot.

Ezt a posztot osztotta meg közösségi oldalán Bódi Sylvi (amit azóta már eltávolított- a szerk.)

dukai2

“Kiteszi a macska a lábát és rögtön cincognak az egerek. ‘I wanna be everything Regina’ múlt héten még brazil lányként rúgta magassarkúban a labdát, most pedig sellőlányságra vágyik… Elfogyott az egyéb ihlet forrás és most már mások imidzsét kell felhasználni? Repesve várom a szörfös, wakeboardos, Balis, Vespás kollekciók remake-jét! Nagyon hiteles lesz és gondolom hasonlóan igényes, mint a képen látható darab… Jár a taps és a gratuláció…Se!” 

Hogy mit gondol Regina Sylvi felháborodott posztjáról, egyelőre nem tudjuk, hiszen fantasztikus nyaralását tölti éppen Törökországban. Reginának és minden RCNews olvasónak ezúton kívánunk kellemes pihenést!

Hozzászólások