Bódi Sylvi meztelen?

Extra szexi fotó készült a modellről

2015/05/06

Bódi Sylvi aztán tudja, mitől mozdulnak meg az internetezők! A modell olyan vadító képet posztolt magáról, hogy csak röpködtek a lájkok, és mindenki azt találgatja, hogy vajon van-e Silvyn ruha?

A bombázó alig tért haza a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral Afrikából, kalandvágya máris visszaszólította a kontinensre. Édesapjával, annak ismerősével és barátnőjével nekivágott a Budapest-Bamako rallynak. Miután ismét Magyarországra érkezett, bejelentette, hogy indul Balira, ahol mintegy 2 hónapon keresztül szörfözni fog.

Rajongói legnagyobb örömére gyakran oszt meg a szörfparadicsomból szexibbnél szexibb fotókat magáról, de a mostani minden eddigit felülmúl. Bódi Sylvi  igézően a kamerába néz, némi homokkal szórt, de fedetlennek tűnő kebleit pedig karba tett kezeivel erotikusan összeszorítja.

Mindehhez pedig csak annyit fűz:”Elvesztem a Paradicsomban. Ennél boldogabb nem is lehetnék!

Megértjük. Vélhetően bárki szívesen cserélne Sylvivel, de legalábbis elugrana az egzotikus szigetre, hogy kiderítse: amikor a fotó készült a modellen volt-e ruha?

Igaz, Bódi Sylvi sosem a szégyenlősségéről volt híres, a dzsungelrealityben is többször önfeledten fürdőzött a patakban meztelenül, ami miatt egy mondvacsinált műbalhét is előadott, de a lényeg: az egész ország az ő tökéletes idomaiban gyönyörködhetett

I lost in Paradise…☀️ I can’t be happier than I am now. @swillpics #sylvibodi

A photo posted by @sylvibodi on

Hozzászólások