Bódi Sylvi nekimegy az RTL-nek?

Becsapva érzi magát, pert fontolgat

2014/10/30

Bár Bódi Sylvi nagyon élvezte a dzsungellét minden pillanatát, de amikor visszanézte a műsort, hideg zuhanyként érte az, amit látott. Saját meztelenkedése vágta ki nála a biztosítékot.

A bombázó sokat hangoztatta az indulás előtt, hogy ő egy vagány, kemény csaj, aki imádja a kihívásokat, ennek ellenére mindenki arra számított, hogy Bódi Sylvi kiborul a nomád élettől. Valóban bebizonyította, hogy ő vette a legjobban az akadályokat.

Amikor hazaért, és visszanézte a műsort, döbbenten tapasztalta, hogy nem a dzsungelbéli igazi szereplésére, hanem meztelen fürdőzéseire helyezték a hangsúlyt.

Mivel Sylvinek nem kenyere a mellébeszélés, ezért épp a dzsungelreality háttérműsorában, a Celeb vagyok, beszéljük meg!-ben fejezte ki nemtetszését emiatt. A stúdióban megfagyott a levegő.

Kétszer is gondolják meg, hogy belemennek-e fürdőruha nélkül, mint egy normál ember fürödni a patakba” – tanácsolta a mostani széria játékosainak Sylvi, majd miután Gáspár Laci cinikusan közbeszólt, hogy “miért véletlenül csináltad?“, a modell kifakadt. – “Ebbe most ne menjünk bele, mert nem lett volna jogosultság leadni rólam ilyen felvételt, tehát szerintem ezzel még gond lesz” – jelentette ki a dzsungelkirálynő a műsorban.

Sylvi lead

A dzsungelkirálynővé lett modell jogi lépéseket fontolgat azért, mert a műsor készítői felhasználták a fürdőzéséről készült anyagot, ráadásul ki sem takarták intim testrészeit.

Nagyon jól éreztem magam a dzsungelben és boldogan jöttem haza, de sajnos hamar elszomorodtam. Amellett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a játékomról, nagyon rosszul esett, hogy ezek a felvételek adásba kerültek és az internetre is feltöltötték őket, ráadásul kitakarás nélkül. Becsapva érzem magam. A nyilvánosság bevonása nélkül szeretném intézni a továbbiakat“– mondta a Borsnak Sylvi.

Hozzászólások