Bódi Sylvi: nem vagyok Miss Királylány

Nem fél feszegetni a határokat

2014/09/22

Bódi Sylvit legtöbben úgy ismerik, mint a címlapok állandó szereplője: talpig sminkben, csillogó ékszerekkel, a legdivatosabb ruhákban. Pedig minden kalandban benne van, nem fél feszegetni a saját határait, és ha kell, a legdurvább feladatokat is bevállalja.

A modell most is új kihívás előtt áll: az afrikai dzsungelba utazik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában bizonyítsa be, egyáltalán nem olyan lány, amilyennek a bulvárban beállítják.

„Én minden élethelyzethez úgy állok neki, hogy senkiről sincsen előzetesen jó vagy rossz véleményem, teljesen hidegen hagy, hogy mit láttam a tévében vagy az újságban az illetőről – cserében viszont bízom abban, hogy más is épp így áll hozzám. Innentől kezdve azt látom, hogy nagyon érdekes emberekkel fogok találkozni, és igyekszem mindenkit úgy elkönyvelni, ahogyan azt tapasztalom az eltöltött idő alatt. Remélem, a többiek előtt a nulláról indulhatok, és nem az alapján ítélnek meg, amit olvastak rólam. Sokan azt a sztereotípiának hisznek, hogy van egy szép lány, aki mindig hisztizik és játssza majd a Miss Királylányt a dzsungelben. Aki engem ismer, az tudja, hogy a hétköznapokban nem sminkelem magam, és annak ellenére, hogy azt gondolják: csak a luxusban érzem jól magam, elvagyok a teljesen egyszerű környezetben is. De az sem baj, ha esetleg valaki ezek alapján áll hozzám, mert annál nagyobb lesz a meglepetés, amikor megismerik azt az egyszerű szörfös lányt, aki a legnehezebb szituációban is feltalálja magát” – mondta mosolyogva az RCNews-nak Sylvi.

sylvi

A gyönyörű modellnek nincsenek félelmei: barátságban áll minden állattal, nem aggódik, ha be kell piszkolnia a kezét, de a koplalást nehezen viseli.

„Bevállalósnak és vagánynak érzem magam, most majd kiderül, hogy valóban igaz-e. Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a kihívásokat és szeretem felfedezni a saját határaimat, sőt túllépni azokat, mert tudom, hogy csak így vagyok képes fejlődni. Jártam már korábban Afrika különböző részein, úgyhogy tudom milyen érdekes megtapasztalni, hogy élnek az itt élő emberek együtt a természettel – most majd nekünk ezt kell tenni. Alapvetően nincsenek félelmeim: egy-két szituációban persze nekem is megdobban a szívem, de szeretek minden élőlényt, bár vegetáriánus vagyok húsz éve, úgyhogy biztosan nem fogok megenni semmilyen állatot a műsor kedvéért. Esetleg a koplalással lehet problémám, mert nagyon szeretek enni, hozzá vagyok szokva a napi öt étkezéshez, és ha nem pótolom az energiát, akkor sokkal érzékenyebb, nyűgösebb leszek, úgyhogy mentálisan dolgozni kell majd a dolgon” – tette hozzá Sylvi, akit édesapja már megtanította, hogy kell priccset készíteni faágakból, vagy tüzet csiholni a semmiből.

Hozzászólások