Bódi Sylvi őrülten szexi a rúdon

Így még biztosan nem láttad a dögös modellt

2015/05/20

Bódi Sylvi észvesztően dögös képet posztolt magáról: szörfözés közben jól megizmosodott, erejét pedig a rúdon hasznosítja. 

A szexis modell évekig a rúdtánc megszállottja volt, és másfél év kihagyás után idén visszatért kedvenc sportjához. Bódi Sylvi hetente négy edzésen vesz részt – és a férfiak nagy örömére sűrűn posztol is képet akrobatikus mutatványairól a rajongói oldalán.

Tegnap este is egy hajmeresztően pikáns képet osztott meg, amelyen álló spárgában terpeszt a rúdon. A bevállalós modellnek nincs miért szégyenkeznie, hiszen 34 évesen olyan bomba formában van, amelyet huszonévesek is megirigyelhetnek. 

Na jól van megy ez még… ;)A szörfözésnek köszönhetöen szedtem fel némi izmot. Ez jól fog jönni a rúdtánc fitnesz edé…

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. május 19.

Nem csoda, hogy Sylvi ilyen szexis, hiszen az élete a kaland és a mozgás. Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban mutatta meg, hogy nincs olyan kemény fizikai kihívás, amitől visszariadna, az utóbbi néhány hetet pedig egy szörfparadicsomban töltötte, sőt a születésnapját is ott ünnepelte, és barátnőjével minden  nap a hullámokat szelték. 

Miután Bódi Sylvi visszatért egzotikus útjáról, azonnal visszaszállt a rúdra, hogy a szörfözés közben magára szedett izmokkal ismét kedvenc szenvedélyének hódolhasson.

Hozzászólások