Bódi Sylvi szörnyű körülmények között került kórházba

Nem volt köszönet az ellátásban

2015/04/04

Pokol a Paradicsomban – Bódi Sylvi szörfözéssel töltötte idejét az elmúlt hetekben, ám sajnos úgy alakult, hogy kórházi ellátásra lett szüksége a szigeten. Ami ezután következett, akár egy rémálomba is beleillett volna.

bodisylvi

Ételmérgezés miatt magas lázzal és kiszáradással kezelik a modellt. Fertőzése miatt kórházba kellett szállítani – derül ki a Bors soraiból. A mentőre egy órát kellett várniuk, majd dohányfüstben, életveszélyes körülmények között sikerült megérkezniük az intézménybe, ahol senki nem beszélt angolul.

Először csak a szúnyogok, később pedig tinédzserek lepték el Bódi Sylvi szobáját, hogy fotózkodhassanak vele. A berendezések pedig a 18. századot idézték, így teljes volt az összhang az este folyamán ahhoz, hogy pánikba essen a modell. Reggel kiengedték, de továbbra is gyógyszerekre és pihenésre szorul.

Bódi Sylvi babára vágyik! – A modell mindig is rajongott a sportokért, jó ideje versenyszerűen szörfözik, most is Balin hódol szenvedélyének. Ez az életforma megköveteli a szabadságot, amit a csinos modell nem is tudna nélkülözni. Ám egyre többet foglalkoztatja az anyaság gondolata. Olvasd el itt te is Sylvi nyilatkozatát!

Bódi Sylvi

képek forrása: Facebook

Hozzászólások