Bogdán Golyó Zsolt idén már nem tud ringbe szállni

Sérülés miatt nem öklözhet

2015/12/18

Hónapokat csúszhat a várva-várt meccs: Bogdán Golyó Zsolt sérülése miatt le kellett mondania az év végi bokszgálát, így csak később küzdhet meg a magyar bajnoki címért.

A Profibox Promotion hatalmas összecsapást ígért az év búcsúztatásaként, de a sérülés miatt úgy döntöttek, hogy megvárják, míg Bogdán Golyó Zsolt felépül, és utána megvalósul a mérkőzés. A bokszoló több nemzetközi övvel is büszkélkedhet, a legnagyobb álma a magyar bajnoki cím. Ezért hívta ki a jelenlegi birtokosát, Csala Zoltánt, hogy december 29-én mérjék össze erejüket. Sajnos azonban az élet közbeszólt.

„Rengeteget készültem a meccsre, de nemrég egy edzés közben megsérültem: egy laza öklözés közben rossz irányból kaptam egy ütést, és négy bordámról letörött a porc. Azt gondoltam, hogy ez nem állíthat meg, a sérülés ellenére is vállalom a küzdelmet, de sajnos elég egy mozdulat, és annyira fáj, hogy beszélni sem tudok” – mesélte a bokszoló.

Bogdán Zsolt Golyó
Bogdán Zsolt Golyó egy edzésen sérült meg

Pedig Bogdán Golyó Zsolt rengeteget készült a meccsre – ami természetesen nem marad el, csak más időpontban lesz megtartva!

„Több, mint 5 hete csak erre a meccsre edzettem, egy tízmenetesre kiírt mérkőzés lett volna. Csala Zoltán kemény, nagyon erős srác, aki hatalmasakat üt, ezért főleg az erősítésre mentem rá. Biztos voltam benne, hogy ezt a meccset megnyerem, mert mióta elkezdtem a profi bokszot, az az álmom, hogy én legyek a magyar bajnok. A sérülés miatt most egy kicsit csúszik a meccs, de természetesen meg fogjuk tartani: reményeim szerint 2016 első negyedévében ringbe szállunk a címért – tette hozzá a bokszoló.

Hozzászólások