Bogdán “Golyó” Zsolt mesteri TKO-val győzött

Már a harmadik menetben kiütötte ellenfelét

2014/09/21

Még sosem készült annyit egyetlen meccsre sem Bogdán “Golyó” Zsolt, mint a tegnapi Magyar Ring – A vizsgamunka elnevezésű összecsapásra. Munkájának meg is lett az eredménye: a hat menetesre tervezett mérkőzés harmadik menetében Golyó technikai KO-val aratott győzelmet.

A  Ferobox Event tizenegy meccsből álló gálát szervezett a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban, ahol zsúfolásig megtelt a nézőtér. A Magyar Ring – A vizsgamunka címet viselő gálán Bogdán “Golyó” Zsolt a negyedik mérkőzésen lépett szorítóba Tóth Zoltánnal szemben. A hat menetesre tervezett összecsapás első szakaszában még nem lehetett volna megjósolni, hogy melyik sportoló kezét emelik magasba a végén, de a második menetben Golyó már a földre küldte ellenfelét. Tóth Zoltán a bíró rászámolása közben felállt, majd a harmadik menetben ez megismétlődött, de Bogdán “Golyó” Zsolt technikai KO-s győzelmével a bíró leintette a mérkőzést.

A találkozón további három nagyágyú – Bedák Zsolt, Bozai Gyula és Kovács “Vipera” Attila – is ringbe lépett. A kispehelysúlyú Bedák Zsolt a 6. menet végén egyhangú pontozással győzte le grúz ellenfelét, George Gachechiladze-t. Az eddigi 20 mérkőzéséből 12-t megnyert Bozai Gyula a 10 menetes mérkőzésen alulmaradt a profiként ezt megelőzően mindössze egyetlen győztes meccsel szorítóba lépő Szellő Imre ellen. 

Kovács “Vipera” Attila hosszan, 10 meneten keresztül küzdött francia ellenfelével, Dieudonne Belingával. A mérkőzés mindvégig szoros volt, de végül pontozásal a magyar bokszoló nyert, így a nagyváltósúlyú Kovács “Vipera” Attila megszerezte a WBO Európa-bajnoki címét.

Hozzászólások