Bomba bulit csapott Dr. Alban és Dynamic!

Ilyen volt a bükkábrányi Ősfafesztivál

2016/05/30

Dr. Alban és Dynamic remek koncerteket adott a hétvégén Bükkábrányban, az Ősfafesztiválon. Olvasd el a beszámolónkat!

Rengeteg ember látogatott el a hétvégén Bükkábrányba, ami egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy mint mi is megírtuk, az est sztárvendége Dr. Alban volt, aki néhány perc késéssel kezdte műsorát a hatalmas közönség előtt. Az előadás mint mindig, ezúttal is jó volt. Üdítő látvány volt még a háttérben a két csinos, body-t viselő táncos lány, akik fáradhatatlanul tolták végig a show-t (és sokak szerint a Fröccsbusz is eléggé üdítő jelenség volt, de ez más lapra tartozik).

Dr. Alban nagyon kedves volt a közönséggel, enyhén tört angollal kommunikált velük, ennek következtében azt is megtudtuk, hogy Budát jobban szereti, mint Pestet.

Dynamic és Don Szepi Dogg közvetlenül előtte lépett a színpadra, és miután felpörgették a közönséget, Dr. Alban is visszahívta Dynamicot a színpadra, hogy előadják közös dalukat, az Everybody Singing-et.

Mindent összegezve az esemény remek hangulatban zajlott, a közönség remekül szórakozott a koncerteken. Az estét tűzijáték tette még élvezetesebbé, bár ezt valamiért háromszor kezdték újra.

Az est zárása, a retro diszkó viszont szintén fergeteges volt. Reméljük, több hasonló rendezvény is lesz a borsodi településen, nem csak az éves Ősfafesztivál!

Hozzászólások