Bombahír: Räikkönen Budapestre jön!

Az alsó rakparton csapatja a Ferrarival

2015/03/13

Idén májusban harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Nagy Futam elnevezésű autó-motor-show-t, melynek sztárvendége ezúttal a Ferrari finn Forma-1-es pilótája, Kimi Räikkönen lesz. A finn a Várkert Bazártól indulva a Lánchídon és az alsó rakparton bőgeti majd a Ferrariját. Persze nem az ideit.

A Nagy Futam minden évben egy nemzetközi Forma-1-es sztárt hoz Budapestre, eddig Jenson Button (McLaren) és Daniel Ricciardo (Red Bull) voltak a vendégek, idén május elsején pedig a népszerű F1-es világbajnok, Kimi Räikkönen bőgeti majd a Ferrarit Budapest belvárosában.

kiminagy

Az eseményre jön még egy F1-es pilóta, az orosz Danyiil Kvjat a Red Bulltól, de az esemény fényét igencsak emeli, hogy Budapestre látogat a kilencszeres ralivilágbajnok Sébastien Loeb, és a négyszeres túraautó-világbajnok Yvan Muller is.

Persze ilyen buliból nem maradhatnak ki az autó-motorsport magyar sztárjai sem, természetesen ott a helye a túraautó-világbajnokságban versenyző Michelisz Norbertnek, a műrepülő-világbajnok Besenyei Péternek, és az AutoGP-sorozat tavalyi ezüstérmesének, Kiss Pál Tamásnak is.

Íme Kimi Räikkönen videóüzenete, amelyen érdemes megfigyelni a pilóta arcáról sugárzó lendületet és lelkesedést, amellyel elárulja: tudja, a magyarok mennyire szeretik a Ferrarit és a Forma-1-et, ezért odateszi majd magát, hogy szórakoztassa őket. De nem is szeretnénk a Jégembert ennyire, ha nem ilyen lenne.

Hozzászólások