Boomerang a Gmail felhasználóknak

Időzítsd be üzeneteidet az új alkalmazással!

2014/07/02

Boomerang – időzítsd be e-mailjeidet! A Chrome internetes áruházából már letölthető az az applikáció, amivel lehetőségük nyílt a Gmail felhasználóinak, hogy beidőzítsék leveleiket.

Írd meg az üzenetet most, és küldd el bármikor, még ha éppen nem is vagy internet közelben. Kövesd nyomon leveleidet, és állíts be emlékeztetőt a Gmailen belül.

boomerang

Mi is az a Boomerang?
A Gmail felhasználói könnyedén fogják tudni használni a Boomerangot, ami arra jó, hogy beidőzíthessék előre e-mailjeiket és emlékeztetőket állíthassanak be a segítségével. Az előre megírt üzeneteket automatikusan elküldi majd a rendszer, így az sem akadály, ha éppen a strandon süttetjük magunkat, vagy esetleg nem vagyunk internet és gépközelben.

A Boomerang abban is segít, hogy az új e-maileket a „beérkezett üzenetek” mappából egy másikba helyezzük, vagy átütemezhetjük őket, hogy újra megkapjuk a fontosabb üzeneteket később, egy megadott időpontban. Így visszakerülnek a levelezésünk tetejére, ezáltal nem maradunk le semmiről. Ez az alkalmazás az első olyan rendszer, ami figyelmeztet arra is, ha nem kapunk választ egy-egy levelünkre.

Mire jó még ez az alkalmazás?

  • Beidőzítheted a születésnapi köszöntéseket.
  • Emlékeztet a befizetésekre.
  • Segít, hogy ne maradj le semmiről.
  • Az időeltolódás többé nem akadály.
  • Könnyen kezelheted az utazással kapcsolatos e-mailjeidet, amiket beállíthatsz emlékeztetőnek, akár az utazásod napjára is.
Hozzászólások