Bordélyház volt Pécsi Ildikó lakása?

Szexmasszőrök dolgoztak a pesti otthonban

2015/07/11

Megdöbbentő dolog derült ki Pécsi Ildikó pesti otthonáról. Az egyik napilap kiderítette, hogy korábban szexuális szolgáltatásokat közvetítő masszázsszalon üzemelt a lakásban.

Vajon tudott róla a művésznő, hogy mi folyik a háttérben? Vagy jóhiszeműen adta ki a lakását olyan bérlőknek, akik végül arra a célra használták, hogy testi örömöket szerezzenek a hozzájuk érkező vendégek számára. A Blikk kiderítette, hogy évekig folyt a munka a pesti otthonban, ahol erotikus szolgáltatásokat lehetett igénybe venni. Az ügyben egyébként éppen az a lakás érintett, amiről eddig azt állította a család, hogy semmi köze hozzá Pártos Csillának, Pécsi Ildikó ex-menyének. Így azt már nehezen tudnák állítani, hogy nem rajtuk keresztül zajlott a lakások albérletbe adása.

Pécsi Ildikó

De vajon tisztában voltak-e azzal, mi zajlik a négy fal között? Az újság ugyan megkereste a színésznőt, de nem kívánt a kérdésre válaszolni, hogy annak idején ellenőrizték-e az ingatlanokat. A titkos informátor viszont megadta az erotikus szalon elérhetőségét, ahol készséggel válaszoltak bizonyos kérdésekre. “Azért jöttünk el és váltunk szét, mert mi szexuális szolgáltatásokat már nem akartunk végezni. Azok, akiktől elváltunk, nem így gondolták – mondta a masszázsszalon honlapján feltüntetett telefonon jelentkező hölgy, aki egyébként ugyanazon a mobilszámon érhető el, amelyen a belvárosi szalon is hirdette magát” – ami a mai napig megtalálható a neten. A masszőrlányok hirdetése mellett a vállalt szolgáltatás is megtalálható. Egyebek között például a lingam masszázs, amely a férfi nemi szervének kényeztetését jelenti, de olyan speciális masszázst is vállalnak a lányok, amikor meztelenül, saját olajos testével kényezteti a kuncsaftot. 

A fenti sorokból nem derül ki, hogy a lakás tulajdonosával együttesen működtették-e a szexuális bizniszt, vagy pusztán egy másik üzlettársról van-e szó, de igen kétértelmű a kijelentés. Pécsi Ildikó most még a hatósági eljárás miatt is aggódhat?

szexmasszázs
A kép illusztráció

Évek óta folyik a harc a Kossuth-díjas művésznő és egykori kedvenc menye, Pártos Csilla között. Utóbbinak egyetlen követelése van a családdal szemben, meg akarja tartani a házat, amiben jelenleg is gyermekével él. A család viszont hallani sem akar róla, szerintük ugyanis semmi nem illeti meg az egykori táncost. Mielőtt sor került volna az évekig tartó harcra, az anya-menye páros elválaszthatatlanok voltak egymástól, legendás volt jó kapcsolatuk. Ez már a múlt, ha tehetnék mindketten jó messzire elkerülnék egymást.

Van még egy csavar a történetben: eszerint a vitatott ingatlanok tulajdonosi körében offshore cégre is bukkant az újság. Sem az ajándékozási ügyről, sem a céges háttérről nem tett említést a bíróságon Pártos Csilla egykori férje. Pécsi Ildikó nem akar nyilatkozni az ügyben, ő már csak arra vár, hogy mikor kerül végre pont a dolog végére. Olvass tovább!

partoscsilla

Hozzászólások