Borongó szürkeség szerdára

Délután 2-7°C várható.

2015/12/09

Szerdán folytatódik a borongós, szürke, helyenként ködös idő, elszórtan szitálás előfordulhat, majd az esti óráktól a Dunántúlon nyugat felől egyre többfelé kialakulhat kisebb eső.

 

Csak az esti óráktól támadhat fel az északnyugati szél a Dunántúlon egy gyenge hidegfront következtében. Szerdán is marad a borongós, szürke idő. Havazás sehol sem várható, legfeljebb szitálás, gyenge eső fordulhat elő. Télies fordulatra legalább a hónap közepéig nem számíthatunk, de csütörtök reggelre az Északi-középhegység legmagasabb hegycsúcsain gyenge havazás kialakulhat.

osz_tel_aranylo_felhok_53

Időnként kisüthet a nap.

Csütörtökön kezdetben többfelé lehet kisebb csapadék, napközben nyugat, északnyugat felől azonban már csökkenni, szakadozni fog a felhőzet. A legtöbb napsütés északnyugaton várható. A Dunántúlon és északkeleten élénk, erős lesz az északias szél. Délután 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken csapadékmentes időre van kilátás, ugyanakkor naposabb és borongós tájak is előfordulhatnak az országban. Reggel többfelé fagyhat, délután 3-8°C várható.

Hétvégén változóan, erősen felhős időre van kilátás. Kis mennyiségű csapadék legfeljebb szombaton az északi határ közelében alakulhat ki. Időnként kissé szeles lehet az idő. Hajnalonta gyengén fagyhat, napközben 3-8 fokra van kilátás.

Forrás: Időkép

Hozzászólások